PIŠI, MARFI, SVAKI DAN, ALI JA TI RAČUNE POLAGATI NEĆU Dodik američkom ambasadoru u BiH poručio: Pretvorio si se u najgoru tračaru

Novosti online 26. 07. 2024. u 17:38

PREDSEDNIK Republike Srpske Milorad Dodik reagovao je na najnovije saopštenje Ambasade SAD u BiH, poručivši američkom ambasadoru Majklu Marfiju da može svaki dan da mu piše, ali da mu račune neće polagati.

Foto: AP Photo/Armin Durgut

Dodik je, povodom saopštenja američke Ambasade u BiH koja je sada naglasak stavila na to da se Republikom Srpskom upravlja kao porodičnim poslom, ocenio da je ponašanje Marfija postalo krajnje degutantno.

- Diplomate mi kažu da ih je sramota koliko je srozao diplomatsku službu. Pretvorio se u najgoru tračaru. Ne može čovek više ozbiljno da odgovori na gomilu besmislica koje svakodnevno objavljuje. Čas je knjigovođa u pokušaju, čas detektiv u pokušaju, čas hroničar porodičnog stabla Dodik - naveo je predsednik Republike Srpske.

Dodik je, u objavi na društvenim mrežama, istakao da Marfi sve to čini u pokušaju da u Republici Srpskoj instalira poslušnike i sluge koji bi slepo slušali i ispunjavali želje, koji bi se odrekli imovine, pohrlili u NATO, odrekli se identiteta i nasleđa.

- Piši, Marfi, svaki dan. Izmišljaj, kleveći, optužuj. Tvoja saopštenja me uvek nasmeju. Postala su kao vic. Ali, koliko god se trudio, ja ti račune polagati neću. Polažem ih samo svom narodu i građanima Republike Srpske. A tu je bilans pozitivan već 20 godina. I biće još dugo. Sorry - poručio je Dodik američkom ambasadoru.

Pogledajte više