KAD NASILNIK POSTANE ŽRTVA: Napao suprugu, ona ga pretukla, pa izbacila iz kola ispred Doma zdravlja

S. MIŠLjENOVIĆ 19. 06. 2024. u 18:47

MUŠKARCA, čiji su inicijali B. H. (49) koji je sa povredama po celom telu pronađen na ulazu u Dom zdravlja u Gradišci, pretukla je supruga J. H. Celi slučaj je prijavljen u Policijskoj upravi Gradiška čiji su službenici priveli supružnike na ispitivanje.

Foto O. Matavulj

Nezvanično saznajemo da je policiji prethodno prijavljeno nasilje u porodici, odnosno da je 49-godišnjak iz okoline Gradiške napao svoju suprugu. Nešto kasnije osumnjičeni nasilnik je postao žrtva.

Prvi rezultati istrage ukazuju da je 49-godišnjak prvo nasrnuo na svoju suprugu, te da mu je ona uzvratila. Nanela mu je višestruke povrede, a potom ga dovezla na ulaz Doma zdravlja i izbacila iz vozila. Tu ga je pronašao portir koji je sve prijavio policiji. Njemu je pomoć ukazana u gradiškoj bolnici, a navodno je po telu imao i rane od noža.

- Pretučeni muškarac je odbijao da sarađuje sa istražnim organima, ali se operativnim radom došlo do saznanja da mu je povrede nanela supruga. Ona je privedena i slučaj je zasad kvalifikovan kao nasilje u porodici - kaže izvor blizak istrazi.

U PU Gradiška je potvrđeno da je slučaj prijavljen, te da je u toku rad kako bi se rasvetlile sve okolnosti ovog događaja.

Reč o nasilju u porodici

CELI slučaj je prijavljen u Policijskoj upravi Gradiška čiji su službenici obezbedili lice mesta i žutom trakom ogradili prostor na kojem je pretučeni muškarac pronađen. Iz policije su naveli da je reč o nasilju u porodici, a slučaj je preuzelo Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

- Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 19. juna ove godine, lišili su slobode lica inicijala J. H. i B. H. iz Gradiške, a koji se sumnjiče da su počinili krivično delo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici - stoji u saopštenju.

O svemu je obavešten dežurni tužilac OJT Banjaluka, koji je naložio da se nakon kompletiranja predmeta protiv J. H. i B. H. dostavi izveštaj o počinjenom krivičnom delu.

Pogledajte više