NAŠ PREDLOG ZA RUČAK: Mekane krmenadle iz tiganja, sočne i ukusne
Новости онлине
23. 03. 2025. u 08:30
Najbrži ručak je da ispržite krmenadle, ali važno je da znate kako da ne bi bile suve.

Foto: Shutterstock
Sastojci:
- 500 g krmenadli
- 1 crni luk
- 1 kašičica mlevene paprike
- 2 čena belog luka
- 1 kašičica narendane limunove kore
- 100 ml ulja
- So, biber
Priprema:
U ulje stavite sitno iseckan crni i beli luk, mlevenu papriku, so i biber po ukusu i koru limuna. Izmešajte i sipajte preko šnicli, dobro ih uvaljajte sa svih strana. Ostavite da stoje u frižideru 2 sata. Ispržite na gril tiganju pazeći da se ne prepeku kako ne bi bile suve. Poslužite uz krompir ili povrće.
(trpeza)
Pogledajte više