DŽIGERICA IZ RERNE: Najzdravija priprema obroka za koji se veruje da jača celo telo

Novosti online

20. 03. 2024. u 15:00

POSLUŽITE je uz pire krompir, ili uz skuvan pirinač i salatu po želji.

Foto Shutterstock

Sastojci:

* 1/2 kg juneće džigerice
* 3 glavice crnog luka
* 3 jajeta
* 1 dl mleka
* So, biber
* peršun

Priprema:

1. Luk iseckajte na kockice i dinstajte dok ne postane staklast.

Džigericu iseckajte na rezanca debljine pola malog prsta.

Dodajte je u izdinstani luk i pržite 10 minuta.

2. To preručite u manji pleh, umutite jaja, dodajte mleko, začine i prelijte preko džigerice.

Pecite u rerni na 200 stepeni dok se ne uhvati zlatna korica.

(Stil)

Pogledajte više