HLEB SA PARADAJZOM - ČUVENO ŠPANSKO JELO: Brzo se pravi, ne košta puno, a odlično je i ako postite

Новости онлине 22. 03. 2025. u 07:00

Španci su poznati po tome da imaju 2 doručka. Kada ustanu prvo jedu ćurose sa toplom čokoladom, ali to može i da se preskoči.

HLEB SA PARADAJZOM - ČUVENO ŠPANSKO JELO: Brzo se pravi, ne košta puno, a odlično je i ako postite

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 1 kriška hleba 
  • maslinovo ulje 
  • 1 paradajz
  • 1 čen belog luka

Priprema:

Na maslinovom ulju propržite parče hleba sa obe strane dok ne porumeni. Pređite preko hleba sa sirovim čeno belog luka (presecite ga na pola). Narendati paradajz. Dodajte malo maslinovog ulja i morsku so. Probajte i dodajte još maslinovog ulja/soli ako je potrebno.  Kašikom stavite smesu od paradajza na hleb.

(stvarukusa)

Pogledajte više