POSNI NAMAZ OD SPANAĆA: Namažite ga na tost ili dodajte kao prilog

Novosti online

17. 12. 2024. u 13:00

Napravićete brzo i lako, a slaže se uz sve. Dodajte ribi, mesu i vaše jelo će dobiti potpuno novu čar.

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 300 g spanaća
  • 100 g oraha
  • 3 čena belog luka
  • 1 glavica crnog luka
  • prstohvat korijandera
  • pola kašičice ljute paprike
  • malo sirćeta

Priprema:

Blago obaren spanać ohladite i što više iscedite. Orahe, beli luk i malo korijandera stavite u seckalicu i usitnite da dobijete mekanu smesu. Spanać i beli luk usitnite. Sve sjedinite, dodajte malo ljute paprike i sirćeta po želji. Paštetu ostavite da odstoji dva sata kako bi postala čvršća. Servirajte je uz integralni dvopek, baren krompir ili neko drugo jelo po ukusu.

(trpeza)

Pogledajte više