NAPRAVITE DOMAĆU RIBLJU PAŠTETU: Priprema je jednostavna, a ukus neverovatan

Novosti online

05. 11. 2024. u 13:25

Aromatični namaz mažite na hleb ili dodajte kao prilog jelu, oboriće s nogu i one koji ne vole ribu.

Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 300 g kuvane ili pečene ribe
  • 200 g krem sira, po izboru
  • 1 kašičica kapara
  • sok od jednog limuna
  • pola kašičice suvog biljnog začina
  • crni biber
  • 2 kašike maslinovog ulja
  • 1 mladi luk, može i crni ili ljubičasti luk

Priprema:

Ribu očistite od kostiju. U blender stavite ribu, sir, kapar, limun, biber, ulje, luk i suvi biljni začin. Dobro izblendajte, dok ne dobijete gustinu paštete. 

(trpeza)

Pogledajte više