JAK GURMANSKI OBROK, KOJI ĆE VAS DUGO DRŽATI SITIMA: Domaća dimljena kobasica sa jajima
MIRISOM kobasica i punim ukusom jaja učiniće da poželite ovaj obrok opet da pravite.
Domaća dimljena kobasica sa jajima je pravi klasičan obrok, koji možete da napravite bilo kada, jer ne sadrži ugljene hidrate.
Sastojci:
* 500 g dimljene kobasice
* 2 velika jajeta
* 2 kašike vode
* prstohvat soli
* prstohvat bibera
Recept za domaću dimljenu kobasicu sa jajima:
Korak 1:
Pripremite sve sastojke
Za domaću dimljenu kobasicu sa jajima izvadite jaja iz firžidera, pripremite kobasicu, ako želite isecite.
Korak 2:
Pecite kobasicu
U zagrejan tiganj bez ulja dodajte komade kobasice sa uklonjenim omotačem. Pecite pokriveno dok ne bude gotovo. Potom je izvadite na tanjir.
Korak 3:
Prokuvajte razbijena jaja
Ubacite dva razbijena jajeta u tiganj. Dodajte so, biber i vodu i poklopite. Kuvajte dok belance ne bude gotovo, a potom stavite na tanjir. Serivirajte i uživajte!
(StvarUkusa/Mondo)