ZAŠTO SE JELIMA DODAJE LOVOROV LIST? Ovo sigurno niste znali a olakšaće vam kuvanje

Novosti online

23. 03. 2024. u 13:00

DODAJE na aromi ali i smanjuje masnoću.

Foto Shutterstock

Višestruko koristan a jeftin začin domaćice koriste za kuvanje, a smanjuje i simptome gripa, virusa, kašlja.

Iako se u kuhinji uglavnom koristi da bi dodao na aromi, saznajte za još jednu benefit koju donosi lovorov list.

Profesionalni kuvar je objasnio benefite korišćenja lovorovog lista, a trik možete da primenite već sada.

Pored predivne arome lovorov list smanjuje količinu masnoće u jelu.

Foto Shutterstock

Isprobajte trik sa piletom. 

Prepolovite pile i svaku polovinu stavite u šerpu i prelijte vodom.

U jednu dodajte lovorov list, a u drugu ne.

Kada se piletina skuva videćete kako je u polovini sa lovorovim listom mnogo manje masnoće. 

(Trpeza)

Pogledajte više