ZAŠTO SE JELIMA DODAJE LOVOROV LIST? Ovo sigurno niste znali a olakšaće vam kuvanje
23. 03. 2024. u 13:00
DODAJE na aromi ali i smanjuje masnoću.
Višestruko koristan a jeftin začin domaćice koriste za kuvanje, a smanjuje i simptome gripa, virusa, kašlja.
Iako se u kuhinji uglavnom koristi da bi dodao na aromi, saznajte za još jednu benefit koju donosi lovorov list.
Profesionalni kuvar je objasnio benefite korišćenja lovorovog lista, a trik možete da primenite već sada.
Pored predivne arome lovorov list smanjuje količinu masnoće u jelu.
Isprobajte trik sa piletom.
Prepolovite pile i svaku polovinu stavite u šerpu i prelijte vodom.
U jednu dodajte lovorov list, a u drugu ne.
Kada se piletina skuva videćete kako je u polovini sa lovorovim listom mnogo manje masnoće.
(Trpeza)
Pogledajte više