IDEJA ZA RUČAK: Prave gurmanske rolnice (VIDEO)
MALO drugačiji način pripreme
Isprobajte recept za ronice pripremljene na malo drugačiji način. Gurmani će uživati u njihovom ukusu.
Gurmanske rolnice - sastojci:
pileća prsa
senf
150 gr suvog vrata ili bilo koje salame
100 gr kačkavalja
200 gr slanine tanko nasečene
soli bibera
1 kašičica senfa
1 kašičica meda
1 kašika soka limuna
1 kašika soja sosa
1 kašika maslinovog ulja
1 kašičica crvene paprike
Gurmanske rolnice - priprema:
Meso iseći na tanke šnicle pa ih izlupati između folije. Svaku posoliti i premazati senfom. Na sto poređati tri lista suve slanine i na nju staviti meso.
Dodati kačkavalj i suvi vrat i urolovati. Ređati u podmazan pleh.
U činiju staviti senf, med, maslinovo ulje, sok limuna papriku i soja sos. Sve izmešati i četkicom premazati rolnice.
Peći na 210 stepeni C oko 30-40 min da lepo porumene. Servirati tople. Gurmanski ručak koji se ne jede svaki dan. Uživajte!