U POTRAZI STE ZA RUČKOM? Spremite pilav sa suvim rebrima, integralnim pirinčem i mladim lukom (VIDEO)
Kristina Ljubisavljević
04. 03. 2023. u 21:00
IZBOR za vikend ručak.
Potrebno je:
- 200 g integralnog pirinča
- 2 šargarepe
- 200 gr suvih rebara (mesnatiji deo)
- 2 veze mladog luka
- 1 manji krompir
- ulje
- so, biber
- peršunov list
Priprema:
Na ulju propržiti kocke suhomesnatog, pa dodati sečen luk i na kolutove isečenu šargarepu i prodinstati.
Dodati na kockice isečen krompir i opran pirinač.
Naliti vodom, smanjiti na tihu vatru. Posoliti i pobiberiti.
Krčkati dok voda malo ispari, pa istresti u tepsiju i zapeći na 220 stepeni oko 20-30 min.
Uživajte! Prijatno!
Pogledajte više