OBOŽAVAĆETE OVAJ RECEPT: Hrskave pohovane pileće džigerice sa belim lukom za samo 20 minuta (VIDEO)

Novosti online 11. 02. 2023. u 15:00

BUDITE bogatiji za još jedan fantastičan recept i uživajte u ukusima

Foto: Jutjub printskrin/ Jelajelena Petrovic

ZA POHOVANU PILEĆU DžIGERICU je potrebno :

300 gr pilećih džigerica
2 kašike belog brašna
3 kašike prezli
granule belog luka
so, biber
2 jaja
ulje

FOTO: Privatna arhiva

 

POHOVANA PILEĆA DžIGERICA priprema:

Džigerice posoliti, dodati granule belog lika bibera, pa izmešati.

Uvaljati u brašno, obilno okupati u jajima koja ste umutili i malo posolili, a zatim uvaljati u prezle. 

Pržiti u dubokom ulju da porumene sa jedne i druge strane. Poklopiti kod prženja jer dosta prskaju prilikom pripremanja.

Vaditi na papirnu salvetu. Servirati uz kuvan krompir.

Fantastičan ručak gotov za 20 minuta. Prijatno!

Pogledajte više