POSLEDNJA FOTOGRAFIJA PRED SMRT: Majci poslala sliku, a onda se dogodila strašna tragedija (FOTO)

Novosti online 14. 10. 2024. u 21:07 >> 21:07

MLADA žena koju su krave nasmrt izgazile, fotografisala je stado i poslala ga svojoj majci pre nego što je pronađena teško povređena, navodi se u istrazi.

Foto: Printskrin

29-godišnja Rebeka Moris, šetala je svoju malu čivavu poljima blizu svoje kuće kada je poslala sliku svojoj majci sa natpisom "krave".

Foto: Printskrin

Tada je prestala da odgovara na poruke, što je navelo njene zabrinute roditelje da odu na teren na fotografiji gde su je i zatekli.

Pozvane su služve hitne pomoći, međutim usled zastoja srca i uprkos naporima službenika proglašena je mrtvom na licu mesta u Litltorpu 9. jula 2022. godine.

Istraga porote, koja je počela u ponedeljak, čula je da je gospođa Moris poslala sliku nešto pre 21 sat.

Farmer Gaj Haton i drugi stanovnici pružili su joj prvu pomoć pre nego što su službenici došli na lice mesta.

Mislili su da je možda napadnuta ili zadavljena, ali patolog Majkl Bigs rekao je u istrazi da je devojka imala "otiske kopita" na grudima i ramenima i da je time zadobila povrede jetre, što je dovelo do njene smrti usled unutrašnjeg krvarenja.

Bigs je sudu rekao da je zadobila trume od "tupe sile" i ogrebotine na gornjem delu grudnog koša i levog ramena i da su njene povrede " u skladu sa tragovima kopita od incidenta gaženja".

Foto: Printskrin

- Došlo je do velikog oštećenja jetre, što je dovelo do teškog unutrašnjeg krvarenja. To je glavni razlog zašto je Beki umrla - rekao je on.

Naglasio je da je broj povreda nije veliki da bi moglo da se kaže da je umešano celo stado, već da je reč o "relativno kratkom incidentu sa jednom kravom".

Bigs je dodao da postoji postojana sumnja da se uradi forenzički obdukcioni pregled kako bi se "isključila" mogućnost umešanosti neke osobe.

- Nije bilo drugih povreda koje bi ukazivale na umeštanost druge osobe. Sve povrede su bile u skladu sa incidentom gaženja stoke. Vrsta i lokacija povreda u ovom slučaju, za mene, ukazuju na nešto drugo, kao što je veliko, teško stvorenje – kao što je krava. - rekao je.

U to vreme u krvi Moris je bilo tragova alkohola i lekova, rečeno je poroti, ali to ''nije opasna kombinacija'', rekao je dr Bigs u istrazi.

Uviđaj, koji će trajati pet dana, se nastavlja.

(Dejli Mejl)

BONUS VIDEO:

MEDVED NA AUTOPUTU: Pogledajte kako desetine vozača prati životinju


 

Pogledajte više