KEJT MIDLTON IZNENADILA SVE: Javnost ovo nije očekivala (VIDEO)

Dejana Kalinić 10. 10. 2024. u 18:04

PRINCEZA od Velsa pridružila se svom mužu u Južnom Portu danas, što je njeno prvo lično angažovanje otkako je otkrila da je završila hemoterapiju.

Foto: Tanjug/AP

Princeza Kejt iznenada se pojavila u Južnom Portu danas, kada se pridružila svom mužu princu Vilijamu kako bi odala poštovanje porodicama u žalosti, prvim reagujućim službama i članovima lokalne zajednice nakon strašnog napada nožem na radionici inspirisanoj Tejlor Svift, piše Ekspres.

Par je želeo da pokaže zajednici da nisu zaboravljeni i da će nastaviti da ih podržavaju u Južnom Portu danas i u budućnosti.

Na poseti je izgledala blistavo u smeđem kaputu, haljini i potpeticama.

Ovo je njeno prvo javno angažovanje ove godine, jer je uzela slobodno vreme zbog svog zdravlja.

U januaru je podvrgnuta operaciji abdomena i kasnije joj je dijagnostikovan rak.

Kejt je prošlog meseca otkrila da je završila tretman hemoterapije i da planira postepeni povratak kraljevskim dužnostima.

Princeza Kejt prvobitno nije planirala da poseti Južni Port danas, ali se osećala dovoljno dobro i želela je da se pridruži svom mužu kako bi pokazala podršku, empatiju i saosećanje lokalnoj zajednici.

Podsećamo, tri devojčice su poginule u stravičnom napadu nožem koji se dogodio 29. jula dok su deca pohađala plesnu radionicu sa temom Tejlor Svift u ovom gradu.

(b92)

BONUS VIDEO: SVETSKO PRVENSTVO U TANGU: Pogledajte plesače kako se takmiče u najzanosnijem plesu

Pogledajte više