ĐULIJANIJEVA ĆERKA PODRŽAVA HARIS: Uprkos bliskim odnosima oca i Trampa, evo zašto je izabrala Kamalu

Jovana Švedić

03. 10. 2024. u 20:35

KEROLAJN Rouz Đulijani, ćerka bivšeg ličnog advokata Donalda Trampa i bivšeg gradonačelnika Njujorka Rudija Đulijanija, podržala je Kamalu Haris, rekavši da je to bila teška odluka zbog "oluje emocija" povezane sa vezom njenog oca sa republikanskim predsedničkim kandidatom.

Foto: Printscreen

Kerolajn je izrazila podršku demokratskom kandidatu u pismu koje je objavio Veneti Fer. 

U svom prvom intervjuu za Si-En-En nakon objave o podršci, rekla je Erin Burnet da je imala poteškoća da podeli svoje mišljenje imajući u vidu da može da ugrozi njen odnos sa 80-godišnjim ocem Rudijem Đulijanijem.

Kerolajn je navela da nije još informisala svog oca u vezi njene podrške Haris.

- Totalnost toga što je ovo najteža stvar koju sam ikada napisala. Opet, ovaj trenutak i ovi izboru su toliko veći od nas samih - napisala je Đulijani u pismu.

Kerolajn veruje da je Haris "jedina šansa za bolju budućnost" Sjedinjenih Američkih Država.

- Poslušajte mene, Tramp uništava sve što dotakne. Videla sam kako se to dešava mojoj porodici. Ne dozvolite da se to dogodi vašoj, ili da se dogodi našoj zemlji- upozorila je narod u pismu.

Takođe je naglasila očeve probleme sa zakonom, uključujući državne optužbe u vezi sa izbornim pitanjima u Džordžiji i Arizoni, kao i presudu za klevetu koju su protiv njega izrekla dva bivša izborna radnika Džordžije.

Na pitanje tokom intervjua da li se plaši da bi njen otac mogao da ode u zatvor, ona je priznala da je to zastrašujuća pomisao, ali je naglasila njen fokus na budućnost i svoju podršku Kamali Haris.

(Indija Tudej)

BONUS VIDEO:

SVETSKO PRVENSTVO U SURFOVANjU: Pogledajte kako psi i njihovi vlasnici surfuju na takmičenju

Pogledajte više