"ZNATE LI DA ONA IMA TU REPUTACIJU DA PIJE DŽIN I PUŠI?" Sin kraljice Kamile otkrio nepoznate detalje iz njenog privatnog života

Dejana Kalinić 02. 10. 2024. u 18:23

U RAZGOVORU s "The Timesom", Tom Parker Bovls, sin kraljice Kamile, govorio je o glasinama da je njegova majka strastvena pušačica i ljubiteljka alkohola.

Foto: AP

Povod za intervju bio je objavljivanje njegove nove knjige pod nazivom "Kuvanje i kruna: Kraljevski recepti od kraljice Viktorije do kralja Čarlsa Trećeg".

Tom je negirao tvrdnje da kraljica uživa u cigaretama i piću.

- Znate li da ona ima tu reputaciju da pije džin i puši? - upitao je novinara.

- Nikad nije popila čašu džina u životu i ne puši. Nikad je nisam video da je imalo pripita - objasnio je.

Dodao je da možda povremeno popije nešto, ali ne redovno. Kad je novinar upitao kako je Kamila reagovala na to da piše knjigu o povezanosti kraljevske porodice i hrane, Parker Bouls je rekao: "Moja majka je prvo pročitala sve pre objavljivanja, a zatim i Palata."

"Volim s njom da večeram"

Govorio je o omiljenoj hrani svoje majke i njihovom odnosu: "Smatram, kao sin, da je ona osoba s kojom volim da večeram. Također uživam u šetnjama po Škotskoj s njom. Uvek dolazi do nesuglasica i različitih mišljenja, ali bilo bi čudno kad bismo se slagali u svemu. Bilo bi neugodno... Ponekad bih joj sigurno išao na živce."

(Indeks)

BONUS VIDEO: PUSTOŠ POSLE POPLAVA U ČEŠKOJ: Prijavljeni prvi smrtni slučajevi

Pogledajte više