''MOGLO SE DOGODITI DA ON SADA VIŠE NE BUDE SA NAMA'': Melanija Tramp nazvala čudom to što je njen suprug preživeo dva pokušaja atentata

Novosti online 26. 09. 2024. u 23:36

SUPRUGA bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa Melanija izjavila je da je čudo to što je on uspeo da preživi dva pokušaja atentata.

Foto: Profimedia


U svom prvom intervjuu za televiziju posle više od dve godine Melanija Tramp rekla je u emisiji "Fox & Friends"  da je u prvom trenutku jedva shvatala šta se uopšte događa kada je videla svog supruga "na podu" 13. jula na izbornom skupu u Batleru u u Pensilvaniji, nakon što ga je okrznuo metak, prenosi Njujork Post.

Bivša prva dama ispričala je da je otrčala do TV-a, premotala scenu i ponovo je pogledala. 

- Kada sam videla sve to, a još niko zapravo nije znao šta se dogodilo. Vidim ga na podu i zapravo ne znam šta se dogodilo - kazala je Melanija Tramp (54).

Otkrila je da je bila u Njujorku 15. septembra kada je njen suprug drugi put bio na meti snajpera, ovog puta kada je igrao golf u blizini svog imanja Mar-a-Lago u Palm Biču na Floridi. I tog puta videla je čitav događaj na televiziji. 

- Odmah sam nazvala i tajni agenti su bili sjajni, rekli su da je on dobro -  ispričala je Melanija.

- Oba događaja zapravo predstavljaju čudo. Ako stvarno razmislite o tome, 13. jula se dogodilo čudo. Moglo se dogoditi da on sada više ne bude s nama - rekla je pokazavši prstima koliko je metak atentatora bio blizu glave njenog supruga.

Ona je komentarisala i raciju FBI-ja na imanju Mar-a-Lago u avgustu 2022. godine, koja je sprovedena u okviru vladine istrage Donalda Trampa zbog skrivanja poverljivih dokumenata iz Bele kuće.

Rekla je da je zbog toga bila zaista ljuta, nazvavši upad "invazijom na privatnost".
Agenti FBI-a pretražili su garderobu Melanije Tramp, kancelariju njenog supruga i čak navodno ormare njihovog sina Barona.
 

Pogledajte više