VRATILA SE KRALJEVSKIM DUŽNOSTIMA: Evo kako Kejt Midlton izgleda nakon nekoliko meseci lečenja (FOTO)

Dejana Kalinić 18. 09. 2024. u 19:53

PRINCEZA od Velsa Kejt Midlton (42) održala je svoj prvi službeni sastanak nakon više od devet meseci pauze zbog borbe s rakom. Kako tvrde izvori, izgledala je zdravo i veselo.

Foto: AP

Na sastanku je razgovarala o svom projektu "Rani razvoj u detinjstvu", a prisustvovali su članovi njenog tima i predstavnici fondacije Rano detinjstvo, piše Dejli Mejl.

Princeza se borila s rakom otpočetka godine te je odlazila na preventivnu hemoterapiju. U javnosti se službeno pojavila dva puta, a tada su mnogi komentarisali da je vidno mršavija. Nedavno je objavila kako je konačno završila sa ovim vidom terapije.

- Poslednjih devet meseci bilo je neverovatno teško za nas kao porodicu. Iako sam završila s hemoterapijom, moj put do izlečenja i potpunog oporavka je dug i moram nastaviti iz dana u dan. Međutim, veselim se povratku na posao i obavljanju nekoliko javnih angažmana u nadolazećim mesecima - istakla je Kejt.

Podsetimo, Kejt i Vilijam do nedavno su uživali u letnjem odmoru. Par je boravio u Balmoralu na godišnjem odmoru s ostatkom porodice te su uživali u poslednjim zajedničkim trenucima pre nego što su se njihova deca vratila u školu, piše Stori.

BONUS VIDEO: Danica Radulović: “Oskar je politizovan, naš film tamo nikada neće proći!” | Bindž 15

Pogledajte više