"TREĆE DEBATE NEĆE BITI" Tramp odbio da uđe u borbu sa Haris, tvrdi da je pobedio

Jovana Švedić

12. 09. 2024. u 21:48

BIVŠI američki predsednik i republikanski kandidat na ovogodišnjim izborima Donald Tramp, saopštio je putem svoje mreže "Tru Sošal" da odbija treću debatu sa aktuelnom potpredsednicom Kamalom Haris.

Foto: Tanjug/AP photo

Kampanja Haris izjavila je da su Demokrate spremne i žele da učestvuju u još jednoj debati, nakon prvog sastanka predsedničkih kandidata na debati u Filadelfiji u utorak.

Tramp je u objavi izjavio da ankete jasno pokazuju da je pobedio u debati protiv "drugarice" Kamale Haris u utorak uveče.

- Kada nagradni borac izgubi, prve reči su mu "želim novu borbu". Ankete jasno pokazuju da sam pobedio protiv drugarice Kamale Haris, kanditatkinje radikalne levice demokrata u utorak uveče i ona je odmah pozvala na drugu debatu. Ona i Krivi Džo su uništili našu državu sa milionima kriminalaca i mentalno poremećenim ljudima koji su došli u SAD totalno neproverenim, sa inflacijom bankrota naše srednje klase. Svi znaju ovo, kao i za sve druge probleme koji su napravili Kamala i Džo. Pričali smo o tome detaljno na prvoj debati sa Džoom i drugoj debati sa drugaricom Haris. Ona nije htela da se pojavi na Foksovoj debati i odbila je isto i En-Bi-Si i Si-Bi-Es. KAMALA TREBA DA SE FOKUSIRA NA STVARI KOJE JE TREBALA DA RADI U PRETHODNE ČETIRI GODINE. NEĆE BITI TREĆE DEBATE! - navodi se u Trampovom saopštenju.

Ubrzo nakon Trampove objave na društvenim mrežama, Haris je izašla na scenu na mitingu u Severnoj Karolini gde je izrazila želju da se ponovo suoči sa bivšim predsednikom.

- Verujem da dugujemo biračima da imamo još jednu debatu, jer ovi izbori i ono što je u pitanju ne mogu biti važniji -  rekla je Haris pristalicama.

Pogledajte više