SUPRUG JE USMRTIO, PA SE NA BIZARAN NAČIN REŠIO TELA? Ubistvo manekenke Kristine Joksimović i dalje pod velom tajni, mnogi detalji nejasni

Dejana Kalinić 12. 09. 2024. u 08:15

UBISTVO Kristine Joksimović, švajcarske manekenke srpskog porekla, bilo je velika glavobolja za tamošnju policiju dok nije otkriveno šta se krije iza krvavog zločina.

Foto: Društvene mreže

Švajcarski portal Blik istražio je slučaj ubistva Kristine koju je suprug zadavio, potom isekao, a onda delove tela samleo u blenderu.

Nakon saopštenja policije Bazel-Landsa po otkriću zločina, mnogi detalji su ostali nejasni. Nadležni organi su bili veoma suzdržani i nisu saopštili ni starost ni pol žrtve i uhapšene osobe. Takođe, rečeno je da žrtva još nije identifikovana.

Jedino je bilo jasno da je jedna osoba pronađena mrtva, kao i koja je osoba koja je pronašla telo i odmah pozvala policiju.

Foto: Društvene mreže

Policija je stigla na mesto događaja i ubrzo uhapsila osumnjičenog. Nekoliko dana kasnije, tužilaštvo je izašlo u javnost s informacijama o starosti i polu učesnika događaja.

Blik javlja da je bračni par, Kristina i njen muž Tomas, živeo u luksuznoj četvrti Biningena. Prema rečima jedne komšinice, u kući su živela i njihova dva mala deteta.

Jedan od porodičnih prijatelja rekao je da ništa nije ukazivalo na jeziv zločin koji se dogodio.

- Za mene su izgledali kao savršena porodica - rekao je taj prijatelj za Blik.

Ali drugačije svetlo na bračne odnose bacio je drugi porodični prijatelj, koji je rekao da u toj vezi nisu baš tekli med i mleko.

- Već mesecima su imali probleme. Navodno je policija već morala da interveniše zbog fizičkog nasilja - rekao je taj prijatelj.

On je dodao da Kristinin suprug Tomas potiče iz bogate porodice.

Međutim, šta je nateralo Tomasa da počini ovako jeziv zločin, i dalje ostaje nejasno.

(Telegraf.rs)

BONUS VIDEO: SNIMCI SA LICA MESTA: Ovo je kuća u kojoj je majka ubila ćerku u Nišu

Pogledajte više