"NAŽALOST..." Tramp otkrio zašto je zvučao "čudno" tokom intervjua sa Ilonom Maskom

Dejana Kalinić 14. 08. 2024. u 09:44

REPUBLIKANSKI predsednički kandidat SAD Donald Tramp izjavio je da su tehničke stvari razlog zašto je zvučao "čudno" tokom intervjua sa milijarderom Ilonom Maskom.

Foto: AP Photo/Rick Bowmer

- Nažalost, zbog složenosti moderne opreme i tehnologije mobilnih telefona, moj glas je u određenim delovima bio pomalo drugačiji i čudan. Zbog toga smo objavili pravi i savršeni snimak razgovora - napisao je Tramp na platformi "Truth Social", nakon komentara da je u intervjuu šaptao i mrmljao, piše Njuzvik.

Tramp je na svom nalogu na Iksu podelio novi snimak dvosatnog razgovora na kome njegov glas zvuči mnogo oštrije.

Razgovor je prvobitno emitovan uživo na Iksu, koji je u Maskovom vlasništvu.

Intervju je takođe i kasnio više od 40 minuta, i po Maskovom mišljenju, u pitanju su bili "masovni sajber napadi", ali uzrok kvara nije bio sasvim jasan.

Tramp je razgovor započeo prepričavanjem neuspelog atentata na njega, 13. jula na mitingu u Batleru u Pensilvaniji, koji će, kako je rekao, ponovo posetiti u oktobru.

Potom je pričao o svojim antiimigracionim stavovima, upozoravajući na "nepoštene" ljude koji pokušavaju da uđu u zemlju preko američko-meksičke granice.

Govorio je i o najverovatnijoj demokratskoj kandidatkinji na izborima Kamali Haris i rekao je da je "uništila" Kaliforniju kada je tamo obavljala funkciju državnog tužioca, a kasnije bila i njen senator.

Mask je sugerisao da bi mogao da pomogne u budućoj Trampovoj administraciji kao član "komisije za efikasnost vlade".

- Voleo bih to za tebe. Ti si najveći rezač - rekao je Tramp, misleći na Maskovu sklonost ka masovnim otpuštanjima.

(Tanjug)

BONUS VIDEO: RUSKA SEVERNA FLOTA: Pogledajte vežbe protivpodmorničkog ratovanja u Barencovom moru

Pogledajte više