EVO KAKO IZGLEDA TRAMP NAKON ATENTATA: Prvi put u javnosti sa zavojem preko uva, stisnuo ruku Takera Karlsona (FOTO)

Novosti online 16. 07. 2024. u 07:06

NEKOLIKO sati nakon što je zvanično izabran za kandidata Republikanske stranke i samo dva dana nakon što je napadač pokušao da ga ubije, Donald Tramp se pojavio na konvenciji.

Foto: Profimedia

Nekoliko sati nakon što je zvanično izabran za kandidata Republikanske stranke i samo dva dana nakon što je napadač pokušao da ga ubije, Donald Tramp se pojavio na konvenciji.

Preko uva ima zavoj nakon što ga je pogodio metak u subotu.

Foto: Profimedia

Ovo je prvi put da se pojavio na velikom javnom događaju od atentata na njega na političkom mitingu u subotu.

Prilikom ulaska stisnuo je pesnicu, dok je masa uzvikivala "borba, borba" i "SAD, SAD" i dizali su pesnice u vazduh, gest koji su mnogi ovde usvojili nakon Trampovog sopstvenog simbola prkosa nakon atentata.

Foto: Profimedia

Tekst potpisa

Dok je Tramp išao na pod i penjao se stepenicama do VIP dela, prva ruka koju je stisnuo kada je stigao do lože bila je ruka Takera Karlsona - znak važnosti desničarske medijske ličnosti u Trampovoj orbiti.

Republikanska stranka zvanično je nominovala Donalda Trampa za svog kandidata za predsednika SAD na izborima u novembru.

Foto: Profimedia

Tramp je prethodno na svojoj društvenoj mreži Truth Social objavio da će njegov kandidat za potpredsednika biti senator iz Ohaja Džej Di Vens.

Pogledajte više