BIZARAN SLUČAJ IZ KOMŠILUKA: Turista osumnjičen da je namerno ostavio bolesnu suprugu, pa prijavio nestanak - Sve se tragično završilo

Novosti online 18. 09. 2024. u 21:03

JUČE u 16 sati na području mesta Medviđe kod Benkovca tokom pokrenute potrage za nestalom osobom pronađeno je telo ženske osobe, izvestila je PU zadarska.

Foto AP

Na mestu događaja je obavljen uviđaj, telo je pregledao mrtvozornik te nisu pronađeni elementi nasilja, a naložena je obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Bolesnu ženu ostavio u zabiti i prijavio njen nestanak

- Utvrđeno je da se radi o 69-godišnjoj poljskoj državljanki, za koju je policiji prijavljen nestanak 14. septembra 2024. godine.

Policija je zbog sumnje u kazneno delo opisano u članku 124. KZ provela kriminalističko istraživanje nad 70-godišnjim poljskim državljaninom. Njega se sumnjiči da je 13. septembra u ranim jutarnjim satima na benkovačkom području bez pomoći ostavio 69-godišnjakinju u stanju koje je bilo opasno za njen život i zdravlje.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 70-godišnjak je predan pritvorskom naelniku Policijske uprave zadarske, dok je kaznena prijava zbog kaznenog dela napuštanje nemoćne osobe dostavljena je nadležnima - saopštila je zadarska policija.

(Indeks)

BONUS VIDEO: ZGRADE I VOZILA GORE: Pogledajte Belgorod nakon granatiranja

Pogledajte više