DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 26. OKTOBAR: Raku dobar dan za emocije, Vaga da pazi na finansije, Ribe da se klone rasprave sa ženama

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

25. 10. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u znak Device, šta vas u subotu 26. oktobra očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa prijateljima...

Foto Pixabay free images

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec u inkonjunkciji s vašim vladaocem Plutonom, zahteva da zastanete i razmislite kako da rešite jednu situaciju koja se dosta zakomplikovala. Očekuju vas vanredni troškovi, ako se bavite uslužnim ili delatnostima u okviru porodičnog posla.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Kvadrat između retrogradnog Urana u vašem znaku i Meseca u Devici, nepovoljno utiče na odnos sa ljubavnim ali i poslovnim partnerom. Pozicija vašeg vladaoca Venere donosi odlaganje ili prekid aranžmana sa strancima. Više šetajte.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur u sekstilu sa Mesecom u kući privatnosti povoljno utiče na privatni biznis, porodičnu delatnost, posao koji obavljate u okviru vašeg doma. Emotivna kriza u odnosu sa bračnim partnerom. Strastveni susret sa Ovnom.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Aspekt vašeg vladaoca Meseca sa Suncem u kući ljubavi povoljno deluje i na vaš poslovni i na ljubavni život. Sa Jupiterom u kući tajni, slobodni Rakovi mogu da uđu u romansu sa zauzetom osobom koju već poznaju. Smanjite unos šećera.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Pozicije vašeg vladaoca Sunca i Urana u kući karijere, donosi vam rasprave sa osobom na položaju. Očekuje vas uvećanje prihoda, ako vaš posao ima veze sa finansijama ili nekretninama. Romantičan susret s jednom Vagom na kraćem putu.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Kvadrat između Meseca u vašem znaku i vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacije, nepovoljno utiče na odnose u domu i porodici. Asteroid Amor u kući karijere, donosi vam udvaranje osobe koju poznajete preko posla.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Sunce u kući ljubavi pravi sekstil sa Mesecom u 12. kući, donoseći vam susret u tajnosti sa kolegom. Napeti aspekti vašeg vladaoca Venere, planete posla, upozoravaju na oprez sa finansijama. Provodite više vremena u prirodi.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Pluton, obrazuje napet aspekt sa Mesecom u Devici donoseći vam ponude od nekadašnjih saradnika iz inostranstva. Opozicija između Sunca i Saturna usporava ili odlaže realizaciju vaših ideja. Unosite više tečnosti.

 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec u kući karijere pravi izazovan aspekt s vašim suvladaocem Neptunom, donoseći vam vanredne troškove. Ljubavni partner pokazuje dobru volju da prihvati vaše predloge koji se odnose na sređivanje stambenog prostora. Više šetajte.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec u opoziciji sa vašim vladaocem Saturnom čini vas nervoznijim i konfuznijim, po pitanju saradnje sa osobama koje žive u inostranstvu. Novac stiže Jarčevima koji se bave poslovima sa nekretninama, građevinarstvom, arhitekturom.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Mesec u kući finansija donosi vam mogućnost uvećanja prihoda preko poslova koji podrazumevaju smisao za detalje. Bračni partner pokazuje znake ljubomore. Poziv za izlazak od Jarca. Provodite više vremena u društvu prijatelja.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Dobar aspekt Meseca sa vašim vladaocem Neptunom, planetom mašte ali i zabluda, upozorava na opasnost od prevare, naročito ako vaš posao podrazumeva vašu prisutnost u javnosti. Jedan Rak misli na vas. Izbegavajte rasprave sa ženama.

Pogledajte više