DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 25. OKTOBAR: Škorpija očekuje važan poziv, Jarac ima problem sa emotivnim partnerom, Ribe da se čuvaju konflikta

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

24. 10. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vas u petak 25. oktobra očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Vaša nestrpljivost po principu "sad i odmah" danas može biti kamen spoticanja u završavanju nekih poslovnih projekata u vezi sa umetnošću, sportom, kao i aktivnostima vezanim za decu. Pozicija vašeg vladaoca Marsa, donosi podložnost povredama.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Napetost koju osećate u odnosu sa partnerom i članovima porodice posledica je uticaja poslednje Mesečeve četvrti u astrološkoj kući privatnosti. Neke planove ćete realizovati brže nego inače, ako se bavite samostalnom delatnošću.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Uticaj poslednje Mesečeve četvrti u kući logike, dogovora i biznisa, donosi vam rešenje nekogh poslovnog problema. Pozicija vašeg vladaoca Merkura, upozorava da pripazite na dokumenta, kaao i na dogovore sa strancima. Nesanica.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Danas će vam teže poći za rukom da se makar na kratko isključite iz svakodnevnih poslovnih aktivnosti, jer vaš vladalac Mesec pravi aspekte koji zahtevaju prilagođavanje novim okolnostimas. Dobijate ponudu za honorarni posao.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec prelazi preko asteroida Pandora i Karma u vašem znaku donoseći vam nove informacije koje se odnose na važan projekat, ali i otkrivanje nekih tajni u porodičnom okruženju. Uzdržite se od nepotrebnih troškova u popodnevnim satima. Nesanica.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Logika i strpljenje vaši su glavni aduti, a fanas će vam biti i te kako potrebni, zbog neočekivanih okolnosti na poslu. Aspekt Meseca sa Marsom, u popodnevnim satima, donosi vam bolju komunikaciju sa ljubavnim partnerom.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Strpljenje je danas formula da postignete mnogo toga na poslovnom planu, jer situacija na radnim mestu zahteva prilagođavanje. Susret sa osobom čije vam društvo prija, donosi vam priliv energije i optimizma. Poslušajte savet Vodolije.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Teško da vas iko može nadmudriti kada je reč o igri strpljenja, ali će danas oktobarske Škorpije ipak biti kao na iglama iščekujući važan poziv. Inoformacija koja se odnosi na dalju realizaciju vaših planova stiže večeras.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Vaš zarazni optimizam za vas uvek predstavlja izlaz iz mnogih neprijatnih ili nemogućih situacija, a danas ćete se u to uveritzi po ko zna koji put. Napeti aspekti Meseca zahtevaju da se prilagodite okolnostima na finansijskom planu.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Pozicija Meseca i vašeg vladaoca Saturna navodi vas na razmišljanje o tome kako da prevaziđete problem u odnosu sa emotivnim partnerom. Dogovor o poslovnom aranžmanu sa strancimadonosi vam novac. Pazite se za volanom.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Vi baš umete da se prilagodite raznim situacijama, tako da ćete i danas uspeti da završite ono štoste naumili. U večernjim satima, dogovor sa emotivnim partnerom rešava napet odnos između vas dvoje. Moguć odlazak na kraći put.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Odgovaraju vam aspekti Meseca sa vašim vladaocem Neptunom, ako ste umetnik. U suprotnom, možete da dođete u konflikt sa saradnicima ili u neku situaciju koju nećete moći odmah da rešite u svoju korist. Unosite više vitamina.

Pogledajte više