DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 24. OKTOBAR: Bik se upušta u flert, Blizanci da oprezno donose odluke, Jarac da pazi kako ulaže novac

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

23. 10. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u znak Lava, šta vas u četvrtak 24. oktobra očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa prijateljima...

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Izazovni aspekti Meseca u Lavu sa vladaocima vašeg znaka, upozoravaju na oprez ukoliko planirate da ulaganje u nov projekat. Osoba koju poznajete preko poslovnih kontakata, šalje vam poziv za odlazak na zajednički, kraći put.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec pre podne obrazuje sekstil sa Uranom u vašem znaku, donoseći slobodnima flert sa šarmantnom osobom, a zauzetima odlazak na zajednički put sa voljenom osobom. Pozicija vašeg vladaoca Venere nagoveštava susret sa osobom koja često putuje.

 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Vladalac vaše kuće posla, Mesec, pravi danas napet aspekt sa vašim vladaocem Merkurom zbog čega možete biti skloni nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Zauzeta osoba kojoj se dopadate, šalje vam poruku romantične prirode.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac, Mesec ulazi u Lava praveći konjunkciju sa Marsom koji upravlja vašom karijerom, pa izbegavajte konflikte sa nadređenima. Slobodni mogu da upoznaju nekoga na kraćem putu, zauzeti planiraju odlazak na put sa partnerom.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u vašem znaku u napetom aspektu sa vašim vladaocem Suncem, čini vas subjektivnim i pristrasnim, naročito kada je reč o voljenoj osobi. Skloni ste pogrešnim odlukama, naročito ako se bavite samostalnom delatnošću. Ovan misli na vas.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, vladalac vaše karijere, obrazuje kvadrat sa Mesecom u kući intuicije, donoseći vam trzavice sa nadređenima. Otvorite četvoro očiju prilikom poslovnih dogovora i potpisivanja ugovora i dokumenata.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mesec u kući planova i kontakata sa strancima, pravi trigon sa vašim vladaocem Venerom, donoseći vam prihode preko poslova u turizmu, izdavaštvu, intelektualnim delatnostima. Susret sa Lavom na večernjem skupu ili nekoj proslavi.

 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Vladaoci vašeg znaka, Mars i Pluton, obrazuju napete aspekte sa Mesecom u kući karijere, pa danas bolje izbegavajte rasprave sa ženama. Neko koga ste upoznali preko društvene mreže ili prijatelja, želi da se što pre vidi s vama.

 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Neptun, suvladalac vašeg znaka, pravi trigon sa Mesecom koji danas ulazi u Lava, donoseći vam dogovora o saradnji sa osobom koja žive u drugom gradu. Slobodnu mogu da se zaljube na putu ili predavanju. Smanjite unos šećera.

 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Izazovan aspekt između vašeg suvladaoca Urana i Meseca u kući finansija, upozorava na oprez kada se radi o ulaganju novca u poslove sa velikim firmama. Neko koga dugo niste videli, pokazuje želju da ponovo uđe u vaš život.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Vladalac vašeg znaka, Uran, obrazuju napet aspekte sa Mesecom u kući partnerskih odnosa, pa povedite više računa o komunikaciji sa voljenom osobom, kao i sa saradnicima i kolegama. Više šetajte. Smanjite unos šećera.

 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Planeta koja upravlja vašim znakom, Neptun, u trigonu sa Mesecom u lući posla, donosi inspiraciju i motivaciju umetnicima. Dobijate romantičnu poruku od Raka, u večernjim satima. Provodite više vremena u društvu prijatelja.

Pogledajte više