VAZDUŠNI ZNACI NA UDARU Astro savet za nedelju 20. oktobar: Spoj Meseca i asteroida Gold donosi novac, ali i probleme u ljubavi

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

20. 10. 2024. u 07:00

ASTEROID Gold tek što je zakoračio u znak Blizanaca, a već mu se pridružio Mesec, koji pritom pravi trigon s Plutonom, simbolom novca i moći, što povoljno utiče na finansije vazdušnih znakova, i to majskih Blizanaca, septembarskih Vaga i januarskih Vodolija, kao i Jarčeva rođenih u trećoj dekadi znaka.

Foto: Free Images Pixabay

Poželjno je iskoristiti ovaj period, odnosno šanse za uvećanje prihoda, čak i ako vam izgleda kao da vi niste te sreće. U stvari, ovde upravo srećne okolnosti danas igraju glavnu ulogu, pa zašto biste onda propuštali prilike koje vam s eukazuju na poslovnom planu....

Na ljubavnom polju već nije tako, jer Mesec u Blizancima pravi napet aspekt (opoziciju) sa Venerom u Strelcu, pa ovi znaci (majski Blizanci i novembarski Strelci) neće danas imati previše sreće u ljubavi.

Budući da Venera simbolizuje i novac, a Strelac kontakte sa strancima, mogući su vanredni troškovi preko poslova u vezi sa inostranstvom, putovanjima, sportom.

Pogledajte više