DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 20. OKTOBAR: Bik sumnja u iskrenost partnera, Devici loš dan za finansije, Strelac da posluša savet Vodolije

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

19. 10. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi Mesec u Blizancima, šta vas u nedelju 20. oktobra očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa prijateljima...

Foto Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Opozicija između Meseca u Blizancima i Venere u Strelcu, nepovoljno utiče na finansije, ako vaš posao podrazumeva česta putovanja, ali i na ljubavni život. Trigon sa vašim vladaocem Plutonom donosi vam podršku nadređenih. Oprez u saobraćaju.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Naglašena druga kuća preko koje prelazi i Mesec donosi vam mogućnost dogovora o novim poslovnim aranžmanima sa osobama koje često putuju ili žive u inostranstvu. Ponašanje ljubavnog partnera budi vašu sumnju u njegovu iskrenost prema vama.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec prelazi preko asteroida Gold u vašem znaku čineći vas popularnim u društvu i donoseći vam uvećanje prihoda. Napet aspekt s vašim vladaocem Merkurom, planetom logike, nepovoljno utiče na vašu moć rasuđivanja. Čuvajte se povreda.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Naglašena kuća prepreka i ograničenja preko koje prelazi i vaš vladalac Mesec, nepovoljno utiče na vašu procenu poslovne situacije. Asteroid Pobeda u kući ljubavi u trigonu sa Saturnom donosi vam susret sa starom simpatijiom. Promenljivo raspoloženje.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Dve planete u kući društvenog života donose vam nove susrete i poznanstva kao i kraća putovanja. Sekstil između Urana i Marsa, planeta inovacija i akcije, najavljuju nove poslovne šanse Lavovima treće dekade. Više šetajte.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Mesec u kući karijere u opoziciji sa Venerom u Strelcu, nepovoljno utiče na vaše finansije, naročito ako se bavite privatnim biznisom. Izazovan aspekt s vašim vladaocem Merkurom donosi vam susret s mlađom osobom preko interneta.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Napeti aspekti Meseca sa vašim vladaocem Venerom i Saturnom, planetama novca i kašnjenja, usporavaju ili odlažu neke poslove. Naglašeno polje društvenog života donosi vam brojne susrete i poznanstva sa zanimljivim osobama. Više se odmarajte.

 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Merkur u vašem znaku i Mesec blizu asteroida Gold u kući finansija ali i rizika, donosi vam nove šanse za zaradu i poslovne dogovore. Pozicija vašeg vladaoca Plutona, nagoveštava strastveni susret sa mlađom atraktivnom osobom.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Harmoničan aspekt između Sunca u kući tajni i vašeg vladaoca Jupitera, planete prosperiteta, donosi vam paralelnu zaradu ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili uslužnom delatnošću. Poslušajte savet Vodolije. Promenite način ishrane.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec u Blizancima danas pravi kvadrat sa vašim vladaocem Saturnom, što donosi sklonost depresivnom raspoloženju, kao i brojne obaveza. Neko koga ste upoznali preko posla želi ponovo da bude deo vašeg života. Glavobolja.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Prelazak Meseca, simbola emocija, preko kuće ljubavi, pod uticajem Plutona iz kuće tajni, nagoveštava flert ili tajnu vezu sa nekim ko često putuje. Mogućnost dogovora o poslovnom aranžmanu sa strancima. Osetljivi sinusi.

 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Naglašen znak Blizanaca ne prija vašem senzibilitetu, kao ni napet aspekt između Meseca i Merkura, jer su vaše odluke tada pod većim uplivom emocija. Stara simpatija pokušava da ponovo pridobije vašu pažnju i naklonost. Podložnost povredama.

Pogledajte više