DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 15. OKTOBAR: Bik da pazi na novac, Lav da ne uleće u rizične finansijske poteze, Ribe da izbegnu ljubomoru partnera

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

14. 10. 2024. u 21:08

SAZNAJTE šta vas u utorak 15. oktobra očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec prelazi preko Neptuna i pravi trigon s vašim vladaocem Marsom, podstičući vašu kreativnost i entuzijazam. Venera, "zadužena" za vaš ljubavni život, pravi opoziciju sa Uranom pa je vaš partner kao tempirana bomba, mada ne deluje tako.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec tranzitira preko Neptuna, planete mašte, donoseći vam inspiraciju i motivaciju, ako se bavite kreativnim zanimanjem ili ste društveno angažovani. Opozicija između Urana u vašem znaku i vašeg vladaoca Venere, donosi vanredne troškove.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Prelazak Meseca preko Neptuna u kući karijere, čini vas nestrpljivijim u komunikaciji sa nadređenima, ako ste rođeni u trećoj dekadi. Emotivni partner je nepoverljiv, jer vaši izgovori njemu ne zvuče uverljivo. Smanjite unos šećera.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec, simbol mašte i romantičnog raspoloženja, prelazi preko Neptuna u kući ljubavi, pa osećate potrebu da uzvratite osećanja nekome ko živi u drugom gradu. Novac pristiže preko saradnje sa strancima iz prekookenaskih zemalja.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec koji upravlja vašom podsvešću i ograničenjima, pravi napet aspekt sa Neptunom u kući novca, pa danas nemojte da preduzimate rizične finansijske poteze. Moguće odlaganje zajedničkog puta sa voljenom osobom. Glavobolja.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur u večernjim satima pravi izazovan aspekt sa Mesecom blizu Neptuna, što može odložiti neke dogovore ili projekte. Voljena osoba planira odlazak na kraći put s vama. Čuvajte vredne sitnice i lična dokumenta.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Konjunkcija Neptuna i Meseca, vladaoca vaše karijere, donosi vam novac preko umetničkih i poslova koji imaju veze sa zdravstvom. Opozicija između vašeg vladaoca Venere i Urana u kući finansija, upozorava da pripazite na troškove.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec blizu Neptuna u kući ljubavi i nadahnuća, podstiče vašu inspiraciju, naročito ako se bavite kreativnim ili zanimanjem koje podrazumeva češća putovanja i kontakte sa strancima. Tajna veza sa Rakom može iznenada izaći na svetlo dana.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Vaš vladalac Jupiter pravi kvadrat sa Mesecom koji prelazi preko Neptuna, donoseći vam novac preko nekretnina, turizma, organse proizvodnje, uslužnih delatnosti, ugostiteljstva. Jedan Ovan želi da vam bude nešto više od prijatelja.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Konjunkcija Meseca i Neptuna, pod uticajem Plutona iz vašeg znaka, donosi vam mogućnost realizacije plana u vezi sa medijima, društvenim angažmanom ili poslom sa prijateljima. Ljubavni partner vam zamera što nemate vremena za njega.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Vaš vladalac Uran, obrazuje sekstil sa "spojem" Meseca i Neptuna u kući posla, što obećava lepu zaradu. Obratite više pažnje na komunikaciju sa mlađim članovima porodice. Ovan vam šalje poziv za izlazak, ali jedna Vaga privlači vašu pažnju.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Prelazak Meseca preko vašeg vladaoca Neptuna u vašem znaku, pod nepovoljnim uticajem Merkura, pojačava vašu intuiciju i donosi češće promene raspoloženja. Slobodne Ribe očekuje strastveni susret sa Jarcem, a zauzete ljubomorne scene.

Pogledajte više