NEDELJNI HOROSKOP OD 13. DO 19. OKTOBRA: Lavu dobar period za novac, Škorpija dobija romantičnu poruku, Vodoliju očekuje svađa sa partnerom

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

12. 10. 2024. u 20:00

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa od 13. do 19. oktobra, šta vas narednih sedam dana očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto: Free Images Pixabay

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Već početkom perioda, jača moć Merkura, vladaoca vašeg posla i dogovora, koji ulazi u kuću novca i pravi trigon s Mesecom u Ribama, donoseći vam tajni dobitak ili honorarni posao. Izbegavajte rasprave sa nadređenima i nepotrebne troškove. Krajem sedmice, povedite više računa o tome šta i kome pričate i potpisujete. Poslušajte savet jedne Vodolije.

Ljubav Venera, vladalac partnerskih odnosa, posle devet meseci ulazi u Strelca u vreme punog Meseca blizu asteroida Hiron u vašem znaku, 17. oktobra, donoseći vam emotivnu krizu zbog događaja iz prošlosti. Napeti aspekti s vašim vladaocima, Marsom i Plutonom, najavljuju trzavice u domu i porodici.

Zdravlje Čuvajte se infekcija.


 


 

Foto: Free Images Pixabay

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Sa Merkurom koji ulazi u znak svoje egzaltacije, već početkom nedelje, aprilski Bikovi biće fokusirani na dogovore o partnerskim poslovima. Veliki trigon, Sunce-Mesec-Jupiter,donosi vam dvostruku zaradu. Krajem perioda, Mesec ulazi u vaš znak u kome je vrlo moćan i pravi opoziciju jakom Merkuru, pa možete biti pristrasni u procenama i skloni pogrešnim odlukama.

Ljubav Vaš vladalac Venera ulazi u kuću strasti praveći napet aspekt s Uranom u vašem znaku na Algolu, i to u vreme punog Meseca u kući tajni, u kvadratu s planetom strasti Plutonom, 17. oktobra, što najavljuje ljubomorne scene. Slobodni Bikovi mogu da upoznaju nekoga na putu, predavanju ili preko interneta.

Zdravlje Osetljiv urogenitalni trakt.


 

Foto: Free Images Pixabay

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Posao Početkom perioda, obrazuje se veliki vazdušni trigon između Jupitera u vašem znaku, Sunca u Vagi i Meseca u Vodoliji, koji vam donosi obnovu kontakata sa strancima i novac preko turizma, izdavaštva, predavaštva, a studentima uspeh na ispitima. Vaš vladalac Merkur, 13. oktobra, ulazi u Škorpiju, donoseći šansu majskim Blizancima da započnu privatni biznis.

Ljubav U vreme punog Meseca, blizu asteroida Hirona u kući društvenog života, 17. oktobra, kada i Venera ulazi u Strelca, možete se naći na meti udvaranja osobe prema kojoj ste gajili prijateljske emocije. Zauzete očekuju rasprave sa partnerom, naročito ako se radi o nekome ko nosi uniformu na radu.

Zdravlje Opasnost u saobraćaju.


 


 

Foto: Free Images Pixabay

Rak (22. 6 - 22. 7)

Posao Već 13. oktobra, Merkur ulazi u kuću ideja i pravi trigon sa vašim vladaocem Mesecom, donoseći vam novac preko kreativnih i poslova koji imaju dodirne tačke sa sportom ili brigom o deci. Trigon između Marsa u vašem znaku i Neptuna, podstiče vašu ambiciju po pitanju saradnje sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Poslušajte savet jednog Jarca.

Ljubav Planeta ljubavi, Venera, koja upravlja vašom karijerom, 17. oktobra ulazi u šestu kuću, i to vreme punog Meseca u vatrenom Ovnu, kada možete ući u tajnu romansu s kolegom ili nekim ko radi u zdravstvu ili uslužnoj delatnosti. Slobodne, krajem nedelje, može da pogodi Amorova strela u krugu prijatelja.

Zdravlje Podložnost povredama u kući.


 


 

Foto: Free Images Pixabay

Lav (23. 7 - 22. 8)

Posao Veliki vazdušni trigon u kome je i vaš vladalac Sunce, najavljuje dogovor o aranžmanu preko rođaka ili partnera. Merkur, vladalac vašeg posla, 13. oktobra ulazi u znak u kome je vrlo moćan i pravi trigon s Mesecom u kući finansija, donoseći vam novac preko porodičnog posla ili drugog vida privatnog biznisa, kao i nekretnina ili građevinskih radova.

Ljubav Pun Mesec blizu asteroida Hiron u strastvenom Ovnu, 17. oktobra, kada i Venera ulazi u kuću ljubavi, slobodnima donosi turbulentnu vezu s nekim koga će upoznati na kraćem putu ili predavanju. Zauzeti Lavovi treće dekade mogu imati probleme sa partnerom, zbog njegove potrebe da im nameće svoje stavove.

Zdravlje Poslušajte savet nutricioniste.


 

Foto: Free Images Pixabay

Devica (23. 8 - 22. 9)

Posao Vaš vladalac Merkur, koji upravlja i vašom karijerom, 13. oktobra, ulazi u Škorpiju i pravi trigon s Mesecom, što vam ove sedmice donosi uspeh u poslovnim dogovorima, ako radite u medijima, bavite se pisanjem, prevođenjem. Krajem perioda, može doći do preokreta u zajedničkom poslu s nekim rođakom.

Ljubav Početkom perioda, Pun Mesec blizu asteroida Hiron u kući strasti, 17. oktobra, kada i Venera ulazi u vatrenog Strelca, ove nedelje, čini vaš emotivni život turbulentnijim. Slobodne Device mogu se nadati strastvenom susretu s nekim ko se bavi rizičnim zanimanjem, a zauzete očekuju ljubomorne scene.

Zdravlje Oprez za volanom.


 


 

Foto: Free Images Pixabay

 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao Veliki vazdušni trigon u kojem je i Sunce u vašem znaku, tokom ovog perioda, najavljuje povećanje zarade preko turizma, advokature, marketinga, dizajna, kontakata sa strancima. Aspekti Merkura, planete biznisa i dogovora, koji 13. oktobra ulazi u kuću novca, donose vam novac preko poslova koji podrazumevaju rukovanje novcem ili koji nose određen rizik.

Ljubav Pun Mesec blizu asteroida Hiron u kući partnerstva, 17. oktobra, kada i vaš vladalac Venera ulazi u temperamentog Strelca, donosi vam suočavanje s nekom delikatnom situacijom iz prošlosti. Slobodne Vage, tokom ovog perioda, očekuje ljubav na kraćem putu u inostranstvu, preko posla, interneta, rođaka.

Zdravlje Izbegavajte alkohol.


 

Foto: Free Images Pixabay

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Posao Sa Merkurom koji 13. oktobra, posle godinu dana, ulazi u vaš znak i pravi trigon s Mesecom u kući kreativnosti, novac vam stiže preko umetnosti, inostranstva i poslovnih aranžmana s prijateljima. Aspekti vaših vladalaca Marsa i Plutona, opominju na oprez sa finansijama ako ste privatnik, radite u IT sektoru ili vaš posao nosi dozu rizika. Poslušajte savet jednog Raka.

Ljubav Pun Mesec blizu asteroida Hiron u šestoj kući, 17. oktobra, donose vam susret s nekim ko će kod vas probuditi sentimentalne uspomene ili sa osobom koja nosi uniformu na radu. Zauzete Škorpije, krajem nedelje, očekuju rasprave sa partnerom i mlađim članom porodice. Romantična poruka od Raka.

Zdravlje Dodatni oprez u saobraćaju.


 


 

Foto: Free Images Pixabay

Strelac (23.11 - 21. 12)

Posao Veliki vazdušni trigon, početkom perioda, u kojem je i vaš vladalac, retrogradni Jupiter, donosi vam mogućnost da ostvarite neke planove, mada vas i dalje usporava Saturn, planeta stagnacije. U vaš znak, 17. oktobra, ulazi Venera, koja upravlja vašim planovima i donosi zaradu preko medija, IT sektora, marketinga, turizma. Poslušajte savet Blizanaca.

Ljubav Merkur, vladalac partnerskih odnosa, 13. oktobra, ulazi u vašu 12. kuću i pravi trigon sa Mesecom, simbolom emocija, što nagoveštava tajnu romansu preko interneta. Pun Mesec blizu asteroida Hiron u kući ljubavi, sredinom sedmice, kada i Venera ulazi u vaš znak, slobodnima donosi novu ljubav.

Zdravlje Osetljivi disajni organi.


 


 

Foto: Free Images Pixabay

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Posao Merkur, planeta biznisa i logike, početkom sedmice, posle godinu dana, ulazi u 11. kuću praveći trigon s Mesecom, što najavljuje povećanje zarade preko aranžmana sa prijateljima, emotivnim partnerom, kao i osobama koje žive u inostranstvu. Kvadrat između vašeg vladaoca Saturna i Jupitera odlaže planove privatnih preduzetnika i dogovore sa osobama iz inostranstva.

Ljubav Pun Mesec blizu asteroida Hiron, jednom godišnje u kući privatnosti, 17. oktobra, kada i Venera ulazi u Strelca, donosi vam nova saznanja iz porodične prošlosti. Susret sa osobom koja nosi uniformu na radu, u drugoj polovini nedelje, može da preraste u ozbiljnu vezu. Dobijaste poziv za izlazak od Device.

Zdravlje Osetljiva koža.


 


 

Foto: Free Images Pixabay

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao Veliki vazdušni trigon u kome je i Mesec u vašem znaku, početkom sedmice, najavljuje mogućnost bržeg postizanja dogovora o isplativom projektu, ako se bavite umetnošću, sportom, šou-biznisom. U vreme punog Meseca u Ovnu, 17. oktobra, kada i Venera ulazi u Strelca, novac vam stiže preko prijatelja, kontakata sa strancima i kraćih putovanja.

Ljubav Merkur, vladalac vašeg emotivnog života, posle godinu dana, 13. oktobra, ulazi u Škorpiju obrazujući trigon sa Mesecom, što nagoveštava zaljubljivanje u seksepilnu osobu koju ćete upoznati preko poslovnih kontakata. Sredinom nedelje, rasprave i scene sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

Zdravlje Stomačne tegobe.


 

Foto Pixabay free images

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Posao Mesec u vašem znaku, početkom perioda, donosi uspeh i novac umetnicima i sportistima. Sredinom sedmice, novac vam pristiže preko kontakata sa osobama koje žive u inostranstvu. Aspekti vašeg vladaoca Neptuna, planete obmana i prevara, u drugoj polovini nedelje, upozoravaju da obratite više pažnje na dokumenta, kartice, ključeve, telefone. Poslušajte savet Bika.

Ljubav Pozicija Merkura koji vlada partnerskim odnosima, ove nedelje nagoveštava ljubav na putu ili preko društvene mreže. U vreme punog Meseca blizu asteroida Hiron, u kući ljubavi ali i posla, 17. oktobra, kada i planeta ljubavi Venera ulazi u Strelca, očekuje vas susret s nekim ko nosi uniformu na radu.

Zdravlje Proverite krvnu sliku.

Pogledajte više