OPREZ SA FINANSIJAMA I NA PUTOVANJIMA Astro savet za nedelju 6. oktobar: Očekuje nas napet aspekt sa Jupiterom - Vodeni znaci su na potezu

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

06. 10. 2024. u 07:00

MESEC danas obrazuje konjunkciju sa asteroidom Viktorija u Škorpiji, a zajedno prave harmonične aspekte sa Marsom, Saturnom i Neptunom, planetama akcije, ambicije i inspiracije, koji povoljno utiču na vodene znake treće dekade, Rakove, Škorpije i Ribe, kao i zemljane znake rođene u trećoj dekadi.

Foto: Profimedia

Rakovima donosi uspeh u umetnosti, sportu, zanimanjima koja podrazumevaj urad s decom, Ribama u kontaktima sa strancima i stručnom usavršavanju, a Škorpijama uspeh i podršku žena.

Međutim, Mesec takođe pravi izazovan aspekt, inkonjunkciju sa Jupiterom, planetom ekspanzije i konatakta sa strancima, u znaku svoga pada,

Blizancima, što podstiče preteranu želju za putovanjima, trošenjem novca, preterivanju u životnim zadovoljstvima, donosi neumerenost u jelu i piću.

Zato se preporučuje dodatan oprez kada je reč o finansijama, podizanju kredita, pozajmicama, kao i planiranju putovanja, koja se ne preporučuju sa ovim aspektom.

Pogledajte više