NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 12. OKTOBRA: Blizanci da paze na novac, Vagu očekuju problemi u porodici, Pred Vodolijom je strastveni susret

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

05. 10. 2024. u 20:30

SAZNAJTE šta vam nedeljni horoskop predviđa od 6. do 12. oktobra, šta vas narednih sedam dana očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

Foto Shutterstock

Sedmicu pred nama obeležiće Jupiter, koji 9. oktobra kreće retrogradnim hodom, zatim nam 10. oktobra stiže prva Mesečeva četvrt, koja se jednom godišnje formira u Jarcu, kao i direktan hod Plutona, posle 11. oktobra.

PREPORUKA: Uvek pročitajte nedeljni horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o sedmičnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

Foto Pixabay free images

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Posle 9. oktobra, kada Jupiter kreće retrogradnim hodom preko vaše devete kuće, možete da obnovite saradnju sa nekadašnjim partnerima iz inostranstva. Prva Mesečeva četvrt u Jarcu, 10. oktobra, najavljuju uspeh u privatnom biznisu i podršku nadređenih. Novac pristiže preko stranaca, predavašta, advokature, turizma. Krajem sedmice, obratite više pažnje na to šta potpisujete.

Ljubav Aspekti Venere, vladaoca partnerskih odnosa, u osmoj kući, obećavaju strastvenu sedmicu punu uzbuđenja. Susret sa starom simpatijom, oko 11. oktobra. Prolazna kriza u odnosu sa voljenom osobom može potrajati do sredine perioda. Trigon između Merkura i Jupitera, iz dana u dan doprinosi sve boljoj komunikaciji sa partnerom.

Zdravlje Podložnost infekcijama.


 

Foto Pixabay free images

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Retrogradni hod Jupitera, posle 9. oktobra, dovodi vas u emotivnu dilemu. Prva Mesečeva četvrt u Jarcu, 10. oktobra, upućuje na oprez ako vaš posao podrazumeva kontakte sa strancima i kraća putovanja. Novac vam pristiže preko aranžmana sa prijateljima ili emotivnim partnerom. Kvadrat između Jupitera u kući posla i Saturna u kući neočekivanih situacija, utiče na odlaganje poslova.

Ljubav Trigon između vašeg vladaoca Venere i Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, ove nedelje, donosi vam strastvene trenutke s voljenom osobom. Planeta ljubomore, Pluton, 11. oktobra kreće direktnim hodom, stavljajući ponovo akcenat na neraščišćenu situaciju iz prošlosti, naročito ukoliko ste u drugoj ozbiljnoj vezi ili braku.

Zdravlje Osetljiv urogenitalni trakt.


 

Foto Pixabay free images

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Posao Vaš vladalac Merkur, planeta komunikacija, ove nedelje, pravi napet aspekt sa Marsom, simbolom sukoba u kući posla, donoseći vam konflikte sa saradnicima. Retrogradni hod Jupitera posle 9. oktobra, usporava poslovne aktivnosti sa strancima. Direktan hod Plutona, posle 11. oktobra, najavljuje isplatu koju dugo čekate. U vreme prve Mesečeve četvrti u kući novca, 10. oktobra, potreban je dodatni oprez kada je reč o finansijskim potezima.

Ljubav Venera koja upravlja vašim ljubavnim životom, u kući ljubavi, polako ulazi u opoziciju sa opasnom fiksnom zvezdom Algol, donoseći vam ljubomorne scene i rasprave sa partnerom. U prvoj polovini perioda, moguća je manja kriza u odnosu sa voljenom osobom, naročito ako ste u braku ili dužoj vezi. Ovan misli na vas.

Zdravlje Opasnost u saobraćaju.


 

Foto: Free Images Pixabay

Rak (22. 6 - 22. 7)

Posao Trigon između Marsa u vašem znaku i Saturna u kući inostranstva, ove nedelje, podstiče vašu želju za saradnjom sa strancima iz prekookeanskih zemalja. Prva Mesečeva četvrt u kući partnerstva, 10. oktobra, donosi vam zaradu preko privatnog biznisa, kraćih putovanja, ugostiteljstva. Budite oprezniji prilikom donošenja odluka i potpisivanja ugovora. Poslušajte savet Riba.

Ljubav Moćni vodeni trigon kome pripada i Venera, u vašoj kući ljubavi, Rakovima u zrelijim godinama donosi prijatne trenutke sa bračnim partnerom, što uključuje i odlazak na zajednički put. Slobodni Rakovi će preko rođaka, komšija ili na porodičnom slavlju, upoznati mlađu osobu. Jedna Škorpija misli na vas.

Zdravlje Podložnost sportskim povredama.


 

Foto Pixabay free images

Lav (23. 7 - 22. 8)

Posao Sunce i Merkur, vladalac vašeg znaka i posla, u kući biznisa, tokom ovog perioda, prave trigon sa Jupiterom donoseći vam zaradu od dva posla. Oko 10. oktobra, u vreme prve Mesečeve četvrti u Jarcu, kada i Pluton kreće direktnim hodom preko kuće posla, možete da očekujete poboljšanje finansijske situacije, naročito preko paralelnih, uslužnih i delatnosti u vezi sa medicinom.

Ljubav Merkur, vladalac vašeg ljubavnog i poslovnog života, slobodnima donosi upoznavanje preko interneta sa mlađom osobom. Retrogradan hod Jupitera, posle 9. oktobra, nagoveštava mogućnost ulaska u romansu s nekim ko je zauzet. Krajem perioda, očekuju vas rasprave s mlađim članom porodice, kao i sa emotivnim partnerom.

Zdravlje Unosite više vitamina.


 

Foto Pixabay free images

Devica (23. 8 - 22. 9)

Posao Vaš vladalac Merkur, koji upravlja i vašom karijerom, u kući novca, pod uticajem Neptuna, upozorava na opasnost od prevara. U vreme prve Mesečeve četvrti u petoj kući, oko 10. oktobra, novac pristiže privatnicima, umetnicima i sportistima. U drugom delu sedmice, može doći do odlaganja zajedničkog projekata sa prijateljima ili strancima. Poslušajte savet jednog Jarca ili Raka.

Ljubav Sunce u Vagi pravi trigon sa Jupiterom, donoseći vam susret sa zauzetom ili harizmatičnom osobom na položaju. Odnos sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom može se naći na testu strpljenja. Slobodne Device, oko 11. oktobra, očekuje susret sa starom simpatijom u restoranu, klubu, kafiću. Poslušajte savet jedna Škorpije.

Zdravlje Opasnost u saobraćaju.


 

Foto: Free Images Pixabay

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao U vreme prve Mesečeve četvrti u četvrtoj kući, 10. oktobra, novac vam pritiče preko porodičnog ili privatnog biznisa. Oslabljena pozicija vašeg vladaoca Venere, planete novca, u prvoj polovini perioda, utiče na odlaganje ili usporavanje realizacije nekih poslova. Posle 11. oktobra, direktan hod Plutona, donosi vam novčane dobitke preko nekretnina.

Ljubav Bolja komunikacija sa voljenom osobom, tokom ovog perioda, povoljno utiče na vaš erotski život. Problemi sa mlađim članom porodice. Slobodne Vage, sredinom nedelje, mogu da uđu u romansu sa zauzetom osobom koju poznaju preko poslovnih kontakata. Jedna Vodolija šalje vam poziv za izlazak, a Strelac misli na vas.

Zdravlje Izbegavajte alkohol.


 

Foto: Free Images Pixabay

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Posao Sa Suncem u kući tajni i inspiracije, ove nedelje, imate mnogo dobrih ideja, kao i podršku osobe na položaju. Prva Mesečeva četvrt u Jarcu, 10. oktobra, donosi vam novac, naročito ako vaše zanimanje podrazumeva kontakte sa strancima i putovanja. Vaš vladalac Pluton, planeta moći, kreće direktnim hodom 11. oktobra, otvarajući vam mogućnosti za zaradu preko građevinskih poslova.

Ljubav Venera u vašem znaku, ove nedelje, čini vas omiljenim i popularnim u društvu, naročito suprotnog pola. U prvoj polovini sedmice, susret sa osobom koja stiže iz inostranstva. Stara simpatija, sredinom perioda, šalje vam romantičan poziv za izlazak. Druga polovina nedelje, donosi vam brigu za starijeg člana porodice.

Zdravlje Oprez u saobraćaju.


 

Foto: Free Images Pixabay

Strelac (23.11 - 21. 12)

Posao Tranzit Sunca preko Vage, donosi vam mogućnost da realizujete deo svojih planova, mada će vas i dalje usporavati Saturn iz kuće privatnog biznisa. Vaš vladalac Jupiter, 9. oktobra, kreće retrogradnim hodom, što može da prolongira neki sudski proces ili posao koji podrazumeva vaše prisustvo u javnosti. U vreme prve Mesečeve četvrti u kući posla, 10. oktobra, vanredni troškovi.

Ljubav Već početkom sedmice, aspekti Marsa u kući strasti, najavljuje probleme zbog partnerove posesivnosti. Pozicija Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, u kući društvenog života, donosi vam flert sa harizmatičnom osobom koju ćete upoznati u društvu prijatelja. Vodolija želi da vas vidi, a Blizanac vam šalje romantičnu poruku.

Zdravlje Izbegavajte alkohol.


 

Foto: Free Images Pixabay

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Posao Naglašen znak Vage, ove nedelje, pod uticajem Jupitera iz kuće posla, donosi vam novac preko privatnog biznisa ili uslužnih delatnosti. Pazite! U vreme prve Mesečeve četvrti u vašem znaku, koja se dešava jednom godišnje, 10. oktobra, možete biti skloni pogrešnim procenama. Direktan hod Plutona, planete novca, preko vašeg znaka, posle 11. oktobra, povoljno utiče na vaše finansije.

Ljubav Trigon između vašeg vladaoca Saturna i Venere, donosi vam prijatne zajedničke trenutke sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom. Neko ko živi u drugom gradu, šalje vam poruku sa željom da vas što pre vidi. U drugom delu perioda, voljena osoba pokazuje opravdanu ljubomoru i posesivnost, zbog toga što sumnja u vašu iskrenost.

Zdravlje Osetljiva koža.


 

Foto: Free Images Pixabay

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao Prva Mesečeva četvrt u kući ideja, 10. oktobra, pod uticajem Venere iz kuće karijere, privatnicima donosi dogovor o isplativom poslu. Direktan hod Plutona preko Jarca, posle 11. oktobra, utiče na uvećanje prihoda preko nekretnina. Sa naglašenom kućom putovanja, turizma i obrazovanja, ove sedmice, privodite kraju realizaciju posla sa strancima. Budite tolerantniji prema saradnicima.

Ljubav Posle 9. oktobra, očekuje vas susret sa zauzetom osobom s kojom ste nekada bili bliski. Ponašanje bračnog ili dugogodišnjeg partnera, u prvoj polovini nedelje, unosi tenziju i trzavice u vaš odnos. Pozicija Venere, planete ljubavi, krajem perioda, slobodnima donosi strastveni susret s nekim ko živi u drugom gradu.

Zdravlje Stomačne tegobe.


 

Foto: Free Images Pixabay

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Posao Trigon između Saturna u vašem znaku i Marsa u kući mašte i ideja, u prvoj polovini nedelje, donosi vam zaradu preko saradnje sa strancima, dok napeti aspekti upozoravaju da se držite zakonskih odredbi. Prva Mesečeva četvrt u Jarcu, oko 10. oktobra, donosi vam novac, naročito ako se bavite poslom koji zahteva kreativno izražavanje ili vezu sa sportom. Poslušajte savet Raka.

Ljubav Pozicija Venere, planete ljubavi, u vaš život donosi nekoga ko stiže sa dužeg puta i ko vas nikada nije zaboravio. Napet aspekt između Meseca i Merkura u kući strasti, 10. oktobra, nepovoljno utiče na odnos sa partnerom. Posle 11. oktobra, slobodne Ribe mogu da upoznaju interesantnu osobu preko društvene mreže.

Zdravlje Smanjite unos slatkiša.

Pogledajte više