DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 5. OKTOBAR: Biku dobar dan za zaradu novca, Škorpiju očekuju problemi u ljubavi, Vodoliji potreban odmor

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

04. 10. 2024. u 21:20

SAZNAJTE šta vas u subotu 5. oktobra očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec u znaku Škorpije, u koji "pada" vaša kuća finansija, najavljuje novac koji čekate duže vreme. Slobodne Ovnove očekuje susret s nekim koga psu upoznali preko porodičnih kontakata. Voljena osoba je sklona pristrasnim reakcijama.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Opozicija između Urana nad Algolom u vašem znaku i Meseca u Škorpiji, čini vas nervoznijim i nestrpljivijim, što nije tipično za vas. Trebalo bi da iskoristite današnje šanse za dvostruku zaradu. Unosite više vitamina.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Aspekt između Meseca u Škorpiji i vašeg vladaoca Merkura, povoljno utiče na ishod dogovora sa članom porodice. Poznanstvo s nekim koga ste upoznali u društvu prijatelja, može da preraste u strastvenu romansu. Unosite više tečnosti.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Pozicija vašeg vladaoca Meseca u kući srećnih okolnosti, donosi vam iznenadnu poslovnu ponudu, naročito ako se bavite kreativnim zanimanjem, obrazovanjem, sportom šou biznisom. Partner je sklon preterivanju i dramatizovanju.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Merkur, koji upravlja vašim poslovima i planovima, pod uticajem Meseca četvrtoj kući, pogoduje privatnicima koji posluju sa strancima. Aspekti Sunca čine vas podložnijim uticaju voljene osobe. Smanjite unos šećera.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, planeta biznisa koja upravlja i vašom karijerom, formira harmoničan aspekt s Mesecom u kući biznisa, zbog čega ćete se danas brže postići poslovni dogovor. Bik vam šalje romantičnu poruku. Unosite više tečnosti.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mesec u kući ljubavi ali i posla prelazi preko vašeg vladaoca Venere praveći opoziciju sa Uranom nad opasnom fiksnom zvezdom Algol, donosi vam probleme na emotivnom planu i vanredne troškove. Partner pokazuje znake ljubomore. Nesanica.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec u vašoj kući ličnosti pravi harmonične aspekte sa vašim vladaocima Marsom i Plutonom, što vam donosi finansijsku satisfakciju. Opozicija sa Uranom najavljuje probleme u ljubavi, naročito ako se radi o Biku. Više se odmarajte.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Napeti aspekti Meseca sa vašim vladaocem Jupiterom i Uranom čine vas sklonim preterivanju u životnim zadovoljstvima i dovode vas u dilemu u vezi sa neočekivanom poslovnom ponudom. Vodolija vam šalje SMS. Bol u leđima.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Harmoničan aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Saturna, donosi vam novac preko intelektualnih i delatnosti koje podrazumevaju česta putovanja. Raskid ili razdvajanje od voljene osobe zbog odlaska na put. Proverite krvnu sliku.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Opozicija između Meseca i vašeg vladaoca Urana blizu Algola, najavljuju trzavice u domu i sa čkanovima porodice. Izbegavajte alkohol. Novac vam pristiže preko poslova sa nekadašnjim partnerima. Potreban vam je odmor.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Aspekti Meseca sa Saturnom i vašim vladaocem Neptunom u vašem znaku, nagoveštavaju strastveni susret sa osobom koja stiže s dužeg puta. Izbegavajte nepotrebne troškove i podizanje kredita. Dodatni oprez u saobraćaju.

Pogledajte više