DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 4. OKTOBAR: Blizanci - oprez sa finansijama, Strelac razmišlja o tajnoj vezi, Ribe očekuje prijatan dan sa partnerom

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

03. 10. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u Škorpiju, šta vas u petak 4. oktobara očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa članovima porodice...

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.


 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec ulazi u vašu kuću finansija, rizika i strasti praveći napet aspekt sa vašim vladaocem Plutonom, što najavljuje šanse za zaradu ali vanredne troškove. Romantičan susret sa osobom koja nosi uniformu na radu. Prehlada.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec ulazi u vašu kuću partnerskih odnosa i obrazuje izazovan aspekt sa retrogradnim Uranom, planetom preokreta, u vašem znaku što upozorava na rasprave ili ljubomorne scene sa voljenom osobom. Novac stiže preko poslova sa strancima.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec koji upravlja vašim poslom, ulazi danas u Škorpiju u koju pada vaša kuća posla i zdravlja, i formira kvadrat s Plutonom, planetom novca koja vlada Škorpije, što najavljuje probleme sa finansijama. Strastveni susret sa osobom sa posla.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec, danas ulazi u vašu kuću ljubavi i kreativnosti donoseći vam strastveni susret sa Škorpijom ili Ribama. Iznenadna šansa za zaradu preko posla sa strancima iz zemalja Bliskog Istoka, prijatelja, velikih organizacija.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u četvrtoj kući obrazuje napet aspekt sa Plutonom u kući posla, što vam donosi finansijske probleme ako ste privatnik, radite u zdravstvu ili se bavite nekom uslužnom delatnošću. Trzavice sa partnerom i članovima porodice.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Mesec u vašoj kući biznisa i rodbine, pravi kvadrat sa retrogradnim Plutonom, donoseći vam konflikte sa saradnicima i rođacima. Susret sa mlađom osobom na putu ili predavanju, u večernjim satima. Provodite više vremena u prirodi.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mesec, vladalac vaše karijere, ulazi u kuću posla ali i ljubavi, formirajući napet aspekt sa retrogradnim Plutonom, što najavljuje vanredne troškove ali i ljubomorne scene. U večernjim satima, strastveni susret sa starom simpatijom.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec u vašem znaku pravi kvadrat s vašim vladaocem, retrogradnim Plutonom u kući karijere, donoseći vam trzavice sa nadređenima, ali i sa voljenom osobom. Kontakt sa poslovnim partnerima iz zemalja Bliskog Istoka, najavljuje uvećanje zarade.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec ulazi u vašu 12. kuću praveći izazovan aspekt sa retrogradnim Plutonom što donosi problem sa finansijama, ali i sa ženama. Takođe, nagoveštava mogućnost ulaska u tajnu romansu sa nekim ko nosi uniformu. Čuvajte se za volanom.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec, vladalac partnerskih odnosa, danas ulazi u Škorpiju i formira kvadrat sa retrogradnim Plutonom, planetom novca u vašem znaku, donoseći vam uvećanje prihoda. Slobodni mogu da upoznaju harizmatičnu osobu u društvu prijatelja. Nesanica.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Mesec ulazi u vašu kuću karijere i pravi napet aspekt sa retrogradnim Plutonom u kući ograničenja, što usporava ili odlaže vaše poslove. Trzavice sa voljenom osobom i mlađim članovima porodice. Unosite više vitamina.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec u devetoj kući, obrazuje kvadrat sa Plutonom u 11. kući, donoseći vam zaradu preko medija, velikih udruženja, prijatelja, IT sektora. Upoznavanje sa mlađom osobom preko društvene mreže. Prijatni trenuci sa bračnim partnerom.

Pogledajte više