DANAS NE SKLAPAJTE ORTAČKE POSLOVE Astro savet za četvrtak, 3. oktobar: Naglašen je znak Vage, u fokusu su ljubavni i poslovni odnosi

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

03. 10. 2024. u 07:00

NAGLAŠEN znak Vage, u kome se nalaze Sunce, Merkur, Mesec, Crni Mesec Lilit (simbol zavodljivosti) i asteroid Juno (simbol braka), danas stavlja naglasak na odnose, kako ljubavne, tako i poslovne.

Foto: Shutterstock

Ovo je i više naglašeno, zbog jučerašnjeg pomračenja Sunca upravo u Vagi, znaku partnerskih odnosa, čije ćemo efekte osećati narednih šest meseci.

S obzirom na to da se formirao stelijum (tri planete načičkane jedna do druge - Merkur između Sunca i Meseca) koji pravi napete aspekte sa Marsom i Saturnom, planetama inicijative i sukoba, kašnjenja i prošlosti, kardinalni znaci (Ovan, Rak, Vaga, Jarac) mogu biti skloni nelogičnim procenama i pogrešnim odlukama.

Danas definitivno nije dan za ortakluk, odnosno dogovore o partnerskim poslovima i saradnji.

Na emotivnom planu, ovi napeti aspekti unose tenziju u ljubavne i bračne veze, donoseći svađe, rasprave i ljubomorne scene. Kvadrat između Merkura i Marsa takođe donosi trzavice, neslaganje, svađe, rasprave sa saradnicima, kolegama, rođacima, decom. Ovaj aspekt upozorava i na dodatni oprez u saobraćaju.

Pogledajte više