DAN ZA LJUBAV I STRAST Astro savet za utorak, 1. oktobar: Danas se formira veliki vodeni trigon - Pripazite na komunikaciju sa rođacima

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

01. 10. 2024. u 07:00

VELIKI vodeni trigon koji se danas formira na nebu, sastoji se od tri harmonična aspekta, trigona, i to između Venere u Škorpiji i Marsa u Raku, između Marsa u Raku i Saturna, kao i između Saturna i Venere.

Foto: Shutterstock

 Ovaj moćni aspekt u znacima novca, akcije i stabilnosti, pojačava intuiciju i donosi šanse za realizaciju velikih poslova i solidnu zaradu. U tome ima pomoć Meseca iz Device, koji pravi sekstil sa Marsom i trigone sa Uranom i Plutonom, donoseći dogovore o isplativim aranžmanima i projektima.

Budući da Škorpija, osim novca, simbolizuje i strast, kao uostalom i Mars, a Saturn i prošlost, ovaj vodeni trigon može da probudi i neke uspomene i uspavane emocije. Ovi aspekti će najviše uticati na vodene znake, rođene u drugoj dekadi, Rakove, Škorpije i Ribe.

Napet aspekt između Meseca i Neptuna, upozorava na oprez sa konzumacijom alkoholnih pića, a kvadrat između Merkura u Vagi i Marsa u Raku nepovoljno utiče na rođačke, kao i na odnose sa saradnicima.

Pogledajte više