DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 30. SEPTEMBAR: Pred Škorpijom dan pun susreta, Strelcu se udvara neko sa posla, Vodolija da pazi dokumenta

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

29. 09. 2024. u 21:30

SAZNAJTE šta vas u ponedeljak 30. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec u šestoj kući odlaže ili usporava realizaciju vaših poslova. Novac pristiže preko saradnje sa strancima. Budite tolerantniji prema saradnicima. Pazite s kim sklapate dogovore. Provodite više vremena u društvu prijatelja.
 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac Venera pravi dobar aspekt sa Mesecom u Devici, što povoljno utoče na realizaciju vaših planova i dogovore sa prijateljima. Ipak, budite pažljiviji ukoliko potpisujete važene ugovore. Rasprave sa voljenom osobom. Više šetajte.
 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec u četvrtoj kući donosi vam novac preko porodičnog ili nekog paralelnog posla. Veza sa ljubavnim partnerom može se naći u krizi. Neko se nada da će vam postati nešto više od prijatelja. Čuvajte se za volanom.
 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u Devici, znaku u koji pada treća kuća, donosi vam novac preko intelektualnih i delatnosti povezanih sa čestim putovanjima. Susret sa mlađom osobom na kraćem putu, predavanju ili preko interneta. Izbegavajte alkohol.

 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Aspekti Meseca u kući novca ali i ljubavi, donose nesporazume sa voljenom osobom, kao i nepotrebne troškove. Pozicija Merkura, koji upravlja vašim poslom, upozorava da povedete više računa o dokumentaciji. Poziv za izlazak od Strelca.
 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Mesec u vašem znaku donosi vam promenu planova, odlaganja putovanja ili dogovora sa prijateljima. Moguć neočekivan novčani dobitak preko saradnje s nekim ko živi u inostranstvu. Vodite računa o odnosu prema saradnicima, rođacima i komšijama.
 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Mesec u 12. kući donosi vam uvećanje zarade preko honorarnog aranžmana, ali i upozorava da povedete više računa o svojim izjavama. Prijatni zajednički trenuci sa voljenom osobom. Čuvajte dokumentaciju i vredne sitnice. Više šetajte.

 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Slobodne Škorpije u očekuje više susreta i poznanstava sa interesantnim osobama. Preko prijatelja ili interneta možete da upoznate nekoga s kim ćete da ostvarite poslovnu saradnju.Podložnost sportskim povredama. Poslušajte savet Riba.

 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec u kući karijere, pod uticajem vašeg vladaoca Jupitera iz Blizanaca, donosi vam udvaranje zauzete osobe sa posla. Pozicija Urana u kući novca, donosi vam uvećanje zarade preko trgovine, nekretnina, građevinskih poslova. Nesanica.

 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Sa Mesecom u devetoj kući, u opoziciji sa vašim vladaocem Saturnom, može doći do odlaganja ili usporavanja vaših ambicioznih poslovnih planova. Novac stiže preko inostranstva, predavaštva, putovanja. Dodatni oprez u saobraćaju.
 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Mesec u osmoj kući, u trigonu sa vašim vladaocem, retrogradnim Uranom, donosi vam novac preko porodičnog biznisa ili nekog drugog vida samostalne delatnosti. Povedite više računa o dokumentaciji i vrednim sitnicama. Nesanica.

 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec u Devici pravi kvadrat sa vašim suvladaocem Jupiterom što otežava komunikaciju sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Uvećanje prihoda preko delatnosti povezanih sa putovanjima. Poznanstvo sa zanimljivom osobom preko interneta.

Pogledajte više