DANAS SE SVE DEŠAVA MIMO VAŠE KONTROLE Astro savet za subotu 28. septembar: Asteroid karma ulazi u znak Lava – NJegov uticaj osetiće najviše

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

28. 09. 2024. u 08:30

ASTEROID Karma danas će se pridružiti asteroidu Pandora u Lavu.

Foto: Shutterstock

Tako će zajedno obrazovati harmonične aspekte sa retrogradnim Uranom u Biku, retrogradnim Neptunom u Ribama i Merkurom u Vagi, ali i opoziciju (napet aspekt) sa retrogradnim Plutonom u Jarcu.

Ovaj asteroid najavljuje događaje na koje ne možemo previše da utičemo, nešto poput više sile, koji mogu imati pozitivno značenje, kada su pod uplivom harmoničnih aspekata.

Ovaj tranzit će prvenstveno osetiti julski Lavovi kojima Karma prelazi preko kuće ličnosti (donoseći im situacije na ličnom planu na koje neće moći previše da utiču), kao i januarske Vodolije, kojima Karma ulazi u sedmu astrološku kuću, donoseći im sudbinski susret na ljubavnom ili na poslovnom planu.

Tranzit Karme preko Lava, znaka koji nazivaju i "decom Sunca" će uticati i na preostala dva fiksna znaka - aprilske Bikove kod kojih stavlja akcenat na događaje u okviru poslovnog života i karijere, naročito ako se bave politikom ili poslovima od državnog značaja, kao i oktobarske Škorpije, kojima Karma u četvrtoj kući, najavljuje značane promene u domu i porodici.

Pogledajte više