DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 27. SEPTEMBAR: Lavovi ulaze u tajnu romansu, Škorpija da se kloni rasprave na poslu, Ribe očekuje uvećanje zarade

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

26. 09. 2024. u 21:15

SAZNAJTE šta vam donosi mesec u znaku Lava, u koji ulazi i asteroid Pandora, šta vas u petak 27. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, odnosu sa prijateljima...

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca, redom preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.


 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Opozicija između Meseca u Lavu i vašeg vladaoca Plutona u kući partnerskih odnosa, nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom. Pruža vam se šansa da realizujete zamisao koja se odnosi na neki kreativan projekat. Glavobolja.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Napet aspekt između Meseca i Plutona, simbola emocija i strasti, donosi vam probleme u komunikaciji s voljenom osobom. Pozicija vašeg vladaoca Venere, planete posla, upozorava da se klonite nepotrebnih troškova. Promenite način ishrane.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mesec u sekstilu s vašim vladaocem Merkurom, donosi vam novac preko turizma, putovanja, mode, medija. Pozicija Saturna u kući karijere, zahteva da se prilagodite novonastalim okolnostima na radnom mestu. Rasprave sa ženama.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec u vašem znaku pod uticajem Neptuna, planete inspiracije, donosi vam novac preko umetnosti, sporta, šou biznisa, kao i aktivnosti u vezi sa decom. Rasprave sa dugogodišnjim partnerom. Više šetajte.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Ulazak asteroida Pandora u vaš znak, u koji je sinoć ušao i Mesec, otkriva vam nov način izražavanja vaše kreativnosti, kao i informacije o osobi na položaju. Naglašena kuća strasti, slobodnim Lavovima donosi ulazak u tajnu romansu.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Asteroid Pandora u vašoj kući tajni gde se već nalazi Mesec pojačava vašu intuiciju i donosi vest o nečemu što vam baš ineće prijati da čujete. Aspekti vašeg vladaoca Merkura, podstiču vašu ambiciju, donoseći vam uvećanje zarade.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Spoj asterioida Pandora i Meseca, vladaoca vaše karijere, u kući neočekivanih situacija, može da prokrene plan viđanja sa prijateljima. Pozicija Urana, koji upravlja vašim ljubavnim životom, donosi vam susret preko interneta sa mlađom osobom.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Izazovan aspekt Meseca, simbola promenljivog raspoloženja, sa asteroidom Pandora i vašim vladaocem Plutonom, donosi vam rasprave sa ženama na položaju. Susret s anekim ko često putuje zbog posla. Provodite više vremena u društvu prijatelja.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Pozicija Meseca, pod uplivom vašeg suvladaoca Neptuna, kao i Urana, povoljno utiče na vaše finansije. Konkurencija pokušava da vam osujeti planove u vezi sa građevinskim radovima ili poslom sa nekretninama. Smanjite unos šećera.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Aspekt između vašeg vladaoca Saturna i Meseca kome se danas približava i asterodi Pandora, utiče na razotkrivanje nedoumica kada je reč o odnosu sa ljubavnim partnerom. Pozicija Neptuna podstiče vašu inspiraciju, ako se bavite intelektualnim radom.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Opozicija između Plutona i Meseca u znaku Lava, u koji danas ulazi i asteroid Pandora, podstiče vašu radoznalost kada je reč o emotivnom ili poslovnom partneru. Tajna veza može da bude obelodanjena. Dogovor sa strancima o novom poslu.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Trigon između vašeg vladaoca Neptuna i konjunkcije asteroida Pandora i Meseca u kući ljubavi, nagoveštava upoznavanje s nekim na kraćem putu ili preko interneta. Ako se bavite umetničkim zanimanjem ili naukom, očekuje vas uvećanje zarade.

Pogledajte više