DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 25. SEPTEMBAR: Devica da čuva vredne stvari, Strelac razmišlja o romansi sa zauzetom osobom, Jarac da se ne svađa

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

24. 09. 2024. u 21:01

SAZNAJTE šta vas u sredu 25. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, u domu i porodici, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima...

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec prelazi preko vašeg vladaoca Marsa, u kući privatnosti, donoseći vam trzavice sa ljubavnim ili poslovnim partnerom. Slobodni, na javnom skupu, mogu da upoznaju atraktivnu osobu. Podložnost povredama u kući.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Naglašena pozicija Meseca u Raku, pod uticajem vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi ali i novca, donosi uvećanje prihoda rođenima u drugoj dekadi. Rasprave sa ženama. Emotivni partner očekuje vašu podršku. Hormonski status.

 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Konjunkcija Meseca i Marsa u kući posla upozorava na probleme sa poslovnim partnerom i vanredne troškove. Novac stiže preko uslužnih delatnosti i zanimanja koja zahtevaju manuelnu spretnost. Pazite se u saobraćaju.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec prelazi preko Marsa u vašem znaku, što nepovoljno utiče na vaš odnos s poslovnim partnerom, ali i s članovima porodice. Pozicija Venere donosi uspeh i novac Rakovima koji se bave kreativnim poslom ili sportom.

 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Konjunkcija Meseca i Marsa u kući prepreka i ograničenja čini vas nervoznim i konfuznim. Venera u kući privatnog života podstiče vašu ambiciju kada se radi o porodičnom biznisu ili nekoj drugoj samostalnoj delatnosti. Pazite se za volanom.

 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Spoj Meseca i Marsa u Raku, odlaže realizaciju vaših planova ili druženje sa prijateljima. Pozicija vašeg vladaoca Merkura, povoljno utiče na dogovore o poslovima koji imaju veze sa medijima i velikim organizacijama. Čuvajte vredne sitnice.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Konjunkcija Meseca i Marsa u kući karijere podstiče vašu želju da realizujete već postignut dogovor o novom projektu. Asteroid Eros čini vas popularnim i omiljenim u društvu. Pozicija vašeg vladaoca Venere donosi vam novac preko stranaca.

 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Zbog napetog aspekta između vašeg vladaoca Marsa i Meseca u Raku, mogže doći do odlaganja poslovnog dogovora sa osobama iz inostranstva. Zauzeta osoba daje vam do znanja da želi nešto više od prijateljskog odnosa s vama. Podložnost povredama.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Naglašen znak Raka, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije. Sa Venerom u 12. kući, lako možete da uplovite u romansu sa zauzetom osobom koju ste već upoznali preko poslovnih kontakata. Nesanica.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Izazovan aspekt Meseca i Marsa, simbola mašte i akcije, pod uplivom vašeg vladaoca Saturna, donosi vam uspeh i zaradu ako ste prisutni u javnosti, preko kreativnog posla. Klonite se rasprava sa saradnicima, kao i sa emotivnim partnerom.

 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Pozicija Venere u kući karijere i asteroid Psiha u vašem znaku doprinose zategnutim odnosima sa nadređenima. Aspekt između Meseca i vašeg suvladaoca Saturna, povoljno deluje na vaše poslove, naročito ako ste privatnik.

 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Spoj Meseca i Marsa, simbola emocijua i strasti, pod uplivom Venere iz kuće ljubavi nagoveštava strastveni susret s nekim vodenim znakom. Pozicija Saturna u vašem znaku donosi vam zaradu preko prijatelja. Izbegavajte rasprave sa ženama.

Pogledajte više