ŽENA BLIZANAC OPREZNA, ŠKORPIJA NE OPRAŠTA PRELJUBU: Astro „Novosti“ – Šta kaže horoskop, koliko smo skloni prevari u vezi, ili braku

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

22. 09. 2024. u 13:42

KAD je reč o ljubavi i vezi, nema ništa važnije od izgradnje poverenja među partnerima. Od razgovora do izlazaka i braka, poverenje u vašu vezu i partnera temelj je ljubavi koja može da traje zauvek.

Foto: Shutterstock

Za neke je vernost partneru jedan od ključnih faktora stabilnosti veze. Drugi su, pak, skloniji preljubi, pa drugoj strani lako oproste, a ima i onih koji nevernost dozvoljavaju samo sebi.

A šta o preljubi i avanturama kažu horoskop i astrologija?

 

Ovan

Kada ste zaljubljeni, verni ste kao pas. Ali, pošto ste osvajač u duši, sa svih strana vrebaju vas prilike za avanture, onaj zgodni komšija koji blene u vas kada izlazite iz lifta ili atraktivna komšinica u tesnoj uniformi. Teško je odoleti, jer vama upravljaju Mars i Pluton, planete strasti i dominacije, koje samo mogu da još više rasplamsaju erotski plamen u vama.

Foto Shutterstock

Bik

Vaš vladalac Venera čini vas sklonim uživanju u svim životnim zadovoljstvima, pa i u ljubavi. Mada se često nađe u situaciji da iskoristi priliku muški Bik će se potruditi da njegova partnerka to nikada ne sazna. Sujetna žena Bik preljubu smatra vređanjem njenog dostojanstva i spremna je da uzvrati udarac. Onaj pored koga će se osećati kao prava žena, ima sve šanse da je zavede.

Blizanci

Vama upravlja lepršavi, komunikativni Merkur, planeta flerta, pa vam se preljuba jednostavno desi, bez posebnog plana. Ako vaša partnerka za to i sazna, objasnićete joj da "nije bilo onako kako izgleda". Mada zbog svoje vesele prirode, Blizančica deluje kao ljubitelj avantura, ona ipak pomno pazi s kim će otići na kafu ili piće, čak i kada se radi o onom zgodnom kolegi.

Foto Shutterstock

Rak

Vi ste prava odana duša. I tajna grešnica. Naročito, ako vas suprug zapostavlja. I niko ne sumnja u vašu posvećenost porodici, dok vi maštate o tajnom ljubavniku koji će vas iz dosadne svakodnevice preseliti na romantično mesto gde ćete se zajedno opustiti. Muški Rak, čak i kada ne razmišlja i preljubi, lako postaje plen "grabljivica" koje će ga sigurno upecati i osvojiti.

Lav

Srećnik je onaj koga vi volite, jer drugi za vas tada ne postoji, što važi za oba pola. Za Lavicu, njen muškarac je njen "trofej", neko koga druge žele, a ne mogu da imaju. Međutim, ako dođe u fazu da je partner više ne privlači pre će ga napustiti, nego prevariti. Muškarac Lav igra na sigurno i bira žene za koje zna da će uvek biti uz njega i da ga neće ostaviti.

Foto Pixabay free images

Devica

Skloni ste tajnim romansa, i to na poslu, a ako to nije slučaj, ljubav vam se desi na putovanjima. Muškarac se ne hvali svojim ljubavnim "dostignućima" i partnerku nikada neće dovesti u neprijatnu situaciju, ali joj preljubu neće lako oprostiti. Emotivni život žene Device liči na srceparajuću telenovelu u kojoj glavna junakinja ne zna za kog udvarača da se opredeli.

Vaga

Mada ovim znakom vlada Venera, planeta ljubavi i uživanja, žena Vaga će uvek više uživati u flertovanju, nego što će iskoristiti priliku za preljubu. Ako nju partner prevari, daće mu drugu šansu, pod uslovom da ga i dalje voli. Međutim, neodoljive muške Vage sipaju šarm iz rukava pa se nikada ne zna kada će pokleknuti pred čarima neke atraktivne, samouverene dame.

Foto: Shutterstock

 

Škorpija

Mada vas bije glas najvećeg zavodnika Zodijaka, kada ste zaljubljeni, izleti vam ne padaju na pamet. Ipak, koliko god da voli ženu, muškarac Škorpija joj ne veruje. Preljubu ne prašta (važi za oba pola). Ako je jednom razočara, partner nema više šta da traži kod žene Škorpije, nema mu povratka. Ukoliko je do raskida došlo zbog nesporazuma, spremna je da mu oprosti.

Strelac

Kao što riba ne može bez vode, ni vi ne možete bez slobode. Čak i kada se trudite da budete odani, ne možete da odolite zovu avanture. Zato često imate nekoliko značajnih veza ili brakova. Strelici se mogu istovremeno dopadati dve podjednako zanimljive osobe, mlađa i starija. Ipak, teško prašta neveru dok muški Strelac, svestan svojih grehova, često ume da oprosti.

Foto: Shutterstock

Jarac

Vi ste romantični idealista pa možete da volite jednog na javi, a dva u mašti. Sujeta vam ne dozvoljava da oprostite prevaru i odmah raskidate, kako partner ne bi shvatio da vam je i dalje stalo do njega. Muški Jarac je verniji u emotivnoj vezi, nego u braku, a u tajne romanse ulazi sa koleginicama, trudeći se da sačuva brak. Zato je u stanju da partnerki oprosti prevaru.

Vodolija

Lična sloboda za vas je imperativ opstanka u vezi, jer vam je jasno da sve i da hoćete, teško možete ostati verni. Ipak sujeta vam ne dozvoljava da lako pređete preko preljube. Vaš zagonetni osmeh, drski šarm i bezazleno flertovanje malo koga ostavlja ravnodušnim. Ne primećujete da to smeta osobi pored vas, mada se na kraju ipak skrasite pored nekoga sličnog sebi.

Foto: Free Images Pixabay

Ribe

Vi ste robinja ljubavi, a vaše srce puno je nežnih emocija, pa privlačite udvarače i lako se nađete u paralelnim, strastvenim, ali iskrenim vezama. Život bez ljubavi, romantike i čežnje za vas nema pravog smisla. Ne tražite ništa sa strane ali padate na igre zavođenja. Ako sretnete pravog, partneru sve priznajete i odlazite. Mada neverne, muške Ribe paze da ne ugroze svoj brak.

Pogledajte više