DAN ZA UŽIVANJA Astro savet za petak, 20. septembar: Mesec je u Biku - Čuvajte grlo, izbegavajte hladne i gazirane napitke

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

20. 09. 2024. u 07:00

MESEC danas u 11.04 ulazi u znak Bika, koji upravlja grlom na našem telu, pa će ovaj organ, naročito glasne žice, krajnici, biti osetljiviji.

Foto: Profimedia

Zato bi osobe sa Mesecom u Biku trebalo da izbegavaju hladne i gazirane napitke, kao i zagušljive, zadimljene i neprovetrene prostorije.

Istovremeno Mesec u domaćinskom, hedonistički nastrojenom Biku pravi sjajan aspekt sa Marsom, planetom akcije u Raku, znaku privatnog biznisa, donoseći uvećanje zarade vlasnicima restorana, kafana, kafića, objekata u neposrednoj blizini vode, naročito jezera, ali i mora.

Ne zna se ko od ova dva znaka više voli da uživa, Bik ili Rak, tako da udruženi u harmoničnom aspektu mogu samo da pojačaju uživanje, naročito u hrani, roštilju, čorbicama, domaćim spceijalitetima, sarmicama, kolačima, tortama, vinu, ali i u ostalim životnim zadovoljstvima.

Naravno, ko ne ode u kafanu, uživaće kod kuće, u domaćoj hrani, po redu, od čorbice preko mesa, sarmica, salata, kolača, torti, uz neko dobro vino ili pivo. Samo, pazite, ako je pivo previše hladno, može da vam strada grlo.

Pogledajte više