DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 19. SEPTEMBAR: Kreativnom Strelcu stiže novac, Lava očekuje romantičan susret, a Ribe tenzija sa partnerom

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

18. 09. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi Mesec u znaku Ovna, šta vas u četvrtak 19. septembra očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Aspekti Meseca u vašem znaku upozoravaju na rasprave u krugu porodice. Mada je poslovna situacija bolja, još niste postigli zadovoljavajući nivo poverenja sa osobama koje odlučuju o nekom projektu. Susret sa Strelcem u društvu prijatelja.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec prelazi preko kuće ograničenja što nije neka pozicija za dogovore o novom poslovnom projektu. Trzavice sa ljubavnim partnerom zbog vaše potrebe za preterivanjem, naročito u trošenju novca. Opasnost od vrele vode.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Inkonjunkcija Meseca i vašeg vladaoca Merkura, planete logike i posla, zahteva da se prilagodite novim okolnostima na poslu. Sekstil sa Jupiterom u vašem znaku donosi vam poznanstvo sa Vodolijom, preko neke društvene mreže.

 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Sa vašim vladaocem Mesecom u kući karijere novac vam stiže preko saradnje sa osobama iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Posvetite više pažnje preciziranju dogovora i ugovora. Udvara vam se osoba koju ste upoznali preko poslovnih kontakata.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Tranzit Meseca preko 11. kuće donosi preokret u dogovoru sa osobama iz inostranstva. Finansijska situacija zahteva da uzmete u obzir okolnosti koje vam trenutno ne odgovaraju. Romantični susret sa Vagom u predvečernjim satima.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Merkura čini vas sklonim nelogičnim zaključcima i pogrešnim odlukama. Obnova saradnje sa nekadašnjim partnerima može se pokazati kao više nego uspešna. Uzalud krijete svoja osećanja prema jednom Jarcu.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Napet aspekt između Meseca i vašeg vladaoca Venere, upozorava da izbegavate nepotrebne troškove. Pozicija Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, donosi nesuglasice sa emotivnim partnerom. Dobijate romantičnu poruku od Raka.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec pravi sekstil sa Jupiterom u kući novca, donoseći vam uvećanje prihoda preko osoba iz zemalja nemačkog jezičkog područja. Odnos sa ljubavnim partnerom može doći u krizi, jer on drugačije gleda na situaciju koja vama smeta.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Sekstil između Meseca i vašeg vladaoca Jupitera donosi vam novac, zahvaljujući pre svega vašim kreativnim idejama. Na kraćem putu ili predavanju, možete da upoznate osobu koja će vas ozbiljno zainteresovati. Unosite više tečnosti.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mars u kući partnerskih odnosa pravi napete aspekte sa Mesecom i vašim vladaocem Saturnom, donoseći vam trzavice i rasprave sa ljubavnim partnerom i članovima porodice. Nadređeni nemaju dovoljno sluha za vaše predloge. Nesanica.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Aspekt između Meseca i Jupitera u kući ljubavi donosi vam flert sa mladolikom osobom na kraćem putu ili poslovnom sastanku. Dogovor sa strancima može da vam pomogne u pronalaženju rešenja za probleme sa finansijama.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesečev aspekt sa Merkurom, koji upravlja partnerskim odnosima, unosi tenziju u komunikaciju sa voljenom osobom. Trigon između Saturna u vašem znaku i Marsa u kući kreativnosti, donosi vam profesionalnu satisfakciju.

Pogledajte više