LJUBAV JAČA OD SVEGA: Stiven je želeo da ga isključe sa respiratora, ali sada želi da živi zahvaljujući velikom srcu mlade učiteljice

Novosti online 13. 07. 2024. u 18:21

ALISON Braun (36) iz Njukasla rekla je da želi da bude pored svog supruga Stivena Brauna „u bolesti i zdravlju“ i šalje upozorenje drugima da budu svesni znakova moždanog udara.

Foto: Fejsbuk/Alyson Broonie Brown

Alison je svog sada muža Stivena Brauna (39) upoznala preko Tindera pre dve godine, a njih dvoje su se verili prošlog avgusta.

Međutim, njihov odnos je doživeo dramatičnu promenu prošlog juna nakon što je Stiven doživeo dva moždana udara, od kojih je drugi doveo njegovo telo u stanje paralize.

Njegova supruga Alison, koja radi kao učiteljica u osnovnoj školi, rekla je da je to bila 'jedna od najstrašnijih stvari' koju je ikada videla.

Stiven i dalje može da vidi i čuje, ali ne može da se kreće ili govori. On sada komunicira u potpunosti kroz treptanje – dva treptaja za da i jedan za ne.

Iako je hteo da mu isključe respirator, nakon ceremonije venčanja na odeljenju intenzivne nege 27. juna, Stiven se predomislio i želi da nastavi da živi.

Tokom ceremonije, Alison je nosila belu haljinu, a osoblje bolnice je bilo u hodniku i aplaudiralo, dok je Stivenov 16-godišnji sin stavio prsten na prst buduće Stivenove supruge.

Alison je rekla da je odlučna da se uda za čoveka kojeg voli, piše "Dejli mejl".

Pogledajte više