DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 9. JUL: Ovan da se pazi povrede, Rak da se pripremi za odlaganje važnog posla, a Vodolija za svađe u ljubavi

Astrolog Marina Jungić Milošević

08. 07. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Meseca u znak Device, šta vas u utorak 9. jula očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Sa Mesecom u napetom apsektu sa vašim vladaocem Plutonom, vaše ideje i planovi mogu da naiđu na otpor saradnika. Napet aspekt sa Neptunom, simbolom mašte i motivacije, podsticajno deluje na umetnike i sportiste. Podložnost povredama u kući.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi ali i novca, pod uticajem Meseca iz Device, donosi vam uvećanje prihoda, ako vaš posao podrazumeva česta putovanja. Romantična Devica šalje vam poziv za izlazak. Izbegavajte klimatizovane prostorije.

 

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u Devici i Sunce u Raku čine vas spremnim da uložite novac u renoviranje stambenog prostora. Spremni ste da započnete nov projekat ili samostalnu delatnost. Naglašena pozicija Jupitera u vašem znaku donosi vam udvaranje zauzete osobe.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Vaš vladalac Mesec, pod uticajem retrogradnog Plutona, simbola sukoba, čini vas nervoznijim i može doneti odlaganja poslovnih dogovora ili sudskih procese. Susret sa šarmantnim Bikom na kraćem putu ili nekom skupu. Pazite se u saobraćaju.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Tranzit Meseca preko Device, pod uticajem Urana iz kuće karijere, nepovoljno deluje na vaše finansije. Na kraćem putu možete da upoznate mlađu osobu s kojom ćete uploviti u tajnu romansu. Bićete uspešni, ako se bavite nekretninama.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Mesec u polju ličnosti, pod uticajem Urana, čini vas nervoznijim nego obično. Novac pritiče iz paralelnih izvora prihoda. Partner se oseća zapostavljenim, zato što mnogo vremena provodite na poslu. Promenite način ishrane.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Tranzit Meseca preko Device usporava ili odlaže mogućnost da utičete na neke poslovne odluke. Pozicija vašeg vladaoca Venere nagoveštava tajnu romansu sa osobom koju poznajete preko posla.Zadržavanje vode u organizmu. Osetljiva koža.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Dobar aspekt između Sunca i Saturna u polju kreativnosti, daje vam elan za relaizaciju nekog poslovnog projekta. Zbog pozicija Meseca i Plutona, moraćete da se prilagodite nekoj novoj situaciji i na poslu i u ljubavi. Pazite se povreda.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Prelazak Meseca preko kuće karijere, pod uplivom vašeg vladaoca Jupitera, čini vas sklonim nerealnim planovima. Dobijate poziv za izlazak od jednog Ovna ili Vodolije. Podložnost povredama. Stomačne tegobe.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Napet aspekt Meseca sa Plutonom u kući posla ali i ljubavi, od vas zahteva prilagođavanje nekim novim uslovima. Problemi sa sudskim procesima ili definisanjem ugovornih obaveza. Novac vam pritiče preko honorarnog posla. Više šetajte.

 

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Prelazak Meseca preko kuće novca, donosi vam uvećanje prihoda ali i dilemu oko ulaganja u projekat koji nosi rizik. Napet saspekt sa vašim vladaocem Uranom upozorava na trzavice na ljubavnom planu. Izbegavajte rasprave sa ženama.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Pozicija Meseca u Devici, podstiče vašu ambiciju čineći vas sklonim da preuzmete na sebe odluku o novom poslovnom projektu. Aspekt sa vašimj vladaocem Neptunom u vašem znaku, donosi vam zaradu preko kupoprodaje nekretnina.


 


 


 


 

Pogledajte više