DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 13. JUN: Vaga da se pazi stresa, Jarca muči nesanica, Vodoliji se udvara neko zauzet

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

12. 06. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za četvrtak 13. jun, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mada vas želja za postizanjem cilja koji ste sebi postavili, nepogrešivo vas vode ka pravim rešenjima, kvadrat između Marsa u vašem znaku i Plutona može da poremeti vaše planove. Moguć poslovni dogovor sa Bikom i Devicom. Glavobolja.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mada vam naglašen znak Blizanaca donosi šanse da otkrijete dvostruke izvore prihoda, kvadrat između Plutona i Marsa u vašem znaku, opominje na oprez sa finansijskim transakcijama. Moguće rasprave u domu sa partnerom i članovima porodice.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec u Devici i Sunce i Venera u vašem znaku čine vas nestrpljivim da što pre vidite rezultate svojih napora u postizanju dogovora sa strancima. Ne izbegavajte poštovanje zakonskih propisa. Skloni ste pogrešnim zaključcima.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Način za rešenje problema koji vas muči možete da pronađete u neposrednom radnom okruženju. Aspekt vašeg vladaoca Meseca i Urana, nagoveštava iznenadni susret sa harizmatičnom osobom na kraćem putu u inostranstvu. Izbegavajte gazirane napitke.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Sačekajte sa odlukom o obnovi saradnje sa nekadašnjim poslovnim partnerom. Može da vas zainteresuje neko prema kome ste do sada gajili samo prijateljska osećanja. Moguća selidba poslovnog prostora. Osetljiva koža.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Zbog Meseca u polju ličnosti, pod uticajem vašeg vladaoca Merkura, možete biti skloni nelogičnim zaključcima. Budite oprezniji ako se bavite poslovima koji zahtevaju preciznost i manuelnu spretnost. Promenite način ishrane.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec prelazi preko 12. astrološkog polja i pravi trigon a Uranom u kući ljubavi i kreativnosti, donoseći slobodnim Vagama poznanstvo preko interneta. Pozicija Plutona i Marsa doprinosi partnerovoj ljubomori. Izbegavajte stresne situacije.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Aspekt između Meseca i Saturna čini vas podložnijim depresivnom raspoloženju. Pozicija vašeg vladaoca Plutona i Marsa, donosi probleme u ljubavi, zbog partnerove ljubomore. Pazite se povreda.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec u kući karijere u napetom aspektu sa Saturnom nepovoljno utiče na poslovnu situaciju. Danas nije dan za potpisivanje ugovora ili sklapanje dogovora. Iznenadni susret sa osobom koju poznajete preko posla. Problemi sa zglobovima.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Opozicija između Meseca i vašeg vladaoca Saturna, čini vas sklonim depresivnim raspoloženjima. Ipak, to vas neće sprečiti da se izborite sa svim obavezama na poslu. Slobodni Jarčevi mogu da upoznaju privlačnu osobu na kraćem putu. Nesanica.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Vaš vladalac Uran pravi trigon sa Mesecom u osmoj kući donoseći vam neočekivanu zaradu preko uslužnih delatnosti i nekretnina. Moguća selidba. Kvarovi u kući. Udvara vam se se neko ko je prećutao da je zauzet. Više se odmarajte.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Aspekt između Meseca i Saturna u vašem znaku nepovoljno utiče na odnos sa partnerom, koji je prilično nervozan i razdražljiv. Vodite računa šta potpisujete i šta kome pričate, vodite računa o tome gde parkirate kola, ako ste vozač.

Pogledajte više