DNEVNI HOROSKOP ZA NEDELJU 9. JUN: Rak da pazi dokumenta, septembarskim Vagama dobar dan za posao, Vodoliji se udvara neko zauzet

Astrolog Marina Jungić Milošević

08. 06. 2024. u 23:00

SAZNAJTE šta vam donosi ulazak Marsa u znak Bika, posle dve godine, šta vas u nedelju 9. juna očekuje na poslu, u ljubavi, na zdravstvenom planu, u domu i porodici, kako ćete se slagati sa prijateljima...

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak (koji je zapravo precizniji jer prati prelazak Meseca preko vaših astroloških kuća), kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem horoskopu), kako biste dobili što kompletniju sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Vaša energičnost više ne dolazi do punog izražaja jer slabi uticaj vašeg vladaoca Marsa koji posle dve godine ulazi u znak Bika. Izbegavajte rasprave sa nadređenima. Otežana komunikacija sa emotivnim partnerom. Podložnost infekcijama.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Mars, planeta strasti, koji upravlja vašim ljubavnim životom, posle dve godine, ulazi u vaš znak pa vaša posesivnost dolazi do izražaja. Sumnjate u partnerovu iskrenost, što će dovesti i do ljubomornih scena. Osetljivo grlo. Hemoroidi.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Sa mnoštvom planeta u vašem znaku možete da realizujete brojne ideje i da dosta zaradite i preko kontakata sa strancima. Ulazak Marsa, planete strasti u 12. kuću, posle dve godine, donosi ulazak u tajnu romansu. Oprez u saobraćaju.

 

RAK (22. 6 - 22. 7)

Ulazak Marsa u vašu 11. astrološku kuću, posle dve godine, može da promeni ili odloži neke planove. Problemi sa putnom dokumentacijom. Neko koga ste smatrali prijateljem, pokušaće da pređe granicu prijateljstva s vama. Napet nervni sistem.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Mars, planeta akacije, posle dve godine, ulazi u vašu četvrtu kuću donoseći više obaveza privatnicima. Ljubavni partner pokušava da vam nametne svoj stav što može biti uzrok rasprave. Poslušajte savet Vage. Kardiovaskularne tegobe.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Imate više šansi za napredovanje u karijeri, ali i posla preko glave. Ulazak Marsa u devetu kuću, posle dve godine, nagoveštava strastveni susret s Bikom na kraćem putu u inostranstvu, predavanju, seminaru. Problemi sa pritiskom.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Asteroid Viktorija u vašem znaku pravi sjajan aspekt sa Jupiterom, donoseći uspeh septembarskim Vagama. Posle dve godine, Mars, planeta strasti, ulazi u kuću strasti, što podstiče posesivnost voljene osobe. Potreban vam je odmor.

 

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Vaš entuzijazam slabi jer vaš vladalac Mars, posle dve godine ulazi u sedmu kuću i pravi kvadrat sa Plutonom što se nepovoljno odražava na odnos sa poslovnim partnerom. Pozicija Venere donosi vam emotivnu dilemu. Hemoroidi.

STRELAC

Ulazak Marsa u Bika, posle dve godine, donosi vam udvaranje osobe koju upoznajete preko poslovnih kontakata. Problemi sa putnom dokumentacijom. Poziv za izlazak od osobe koju dugo niste videli. Kontrolišite krvni pritisak.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Izbegavajte nepotrebne troškove i rasprave sa saradnicima i kolegama. Ulazak Marsa, planete akcije i strasti, u kuću ljubavi, posle dve godine, može da dovede do ljubomornih scena, zbog partnerove posesivnosti. Bol u zglobovima.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Ulazak Marsa u kuću privatnog života, posle dve godine, najavljuje trzavice u domu i porodici. Isplativi poslovni aranžmani, naročito sa strancima. Udvara vam se zauzeta osoba koju ste upoznali preko interneta. Bol u zglobovima.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posle dve godine, Mars ulazi u Bika, donoseći rasprave sa mlađim članovima porodice. Uvećanje prihoda preko porodičnog posla ili uslužnih delatnosti. Susret sa starom simpatijom budi nežna osećanja u vama. Dodatni oprez u saobraćaju.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Pogledajte više