ČUVAJTE SE PREVARA Astro savet za petak, 7. jun: Izbegavajte nepotrebne troškove, poslušajte savet žena

Astrolog Marina Jungić Milošević

07. 06. 2024. u 07:00

MESEC, simbol emocija, raspoloženja, žena, naroda, popularnosti, posle mesec dana ponovo prelazi preko četvrtog zodijačkog znaka, ali naravno pravi drugačije aspekte sa tranzitnim planetama.

Foto: Shutterstock/ free images Pixabay

Jedan od napetih aspekata je kvadrat između ovog jakog Meseca (nežniji pol, narod, raspoloženje, trgovina) u Raku (kojim Mesec inače upravlja) i jakog Neptuna u Ribama (znaku kojim vlada), planetom umetničke inspiracije, mašte, ljubavnog zanosa, ali i obmana i prevara.

Ovaj aspekt će najviše osetiti kardinalni znaci, rođeni u prvoj dekadi - martovski Ovnovi, junski Rakovi, septembarske Vage i decembarski Jarčevi. Oni bi trebali da budu oprezniji i da se čuvaju prevara, ali i da izbegavaju nepotrebne troškove.

Svetla tačka je harmoničan aspekt (sekstil) između jakog Meseca i slabog Marsa u Biku (znak Marsovog pada), zbog čega bi muškarci danas trebalo da više osluškuju i slušaju žene, koje će biti i vrlo intuitivne.

Oprez je neophodan sa dokumentima, prilikom dogovora i potpisivanja ugovora, kao i u saobraćaju, jer Merkur pravi napet aspekt sa Neptunom (opasnost od učesnika u saobraćaju koji su u alkoholisanom stanju ili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci).

Pogledajte više