BESPLATAN VEBINAR: Zašto je Python idealan za početnike 03.10. u 18:00

Promo

02. 10. 2024. u 16:00

CODERS Lab, međunarodna IT škola ove jeseni ogranizuje serijal besplatnih vebinara i radionica iz oblasti IT-a i analize.

Foto: Promo

Ovog puta u fokusu je jedan od najtraženijih i najjednostavnijih programskih jezika – Python. Ako ste razmišljali o tome da započnete karijeru u programiranju, ovaj vebinar je idealna prilika da otkrijete zašto je Python savršen izbor za početnike. Radionica će se održati 03. oktobra 2024. godine, u 18h, i trajaće jedan sat.

Besplatan vebinar: Zašto je Python idealan za početnike 03.10. u 18:00

PRIJAVI SE

Šta vas očekuje na vebinaru:
●Python u svetu programiranja
●Prednosti Pythona za početnike
●Praktični primeri - demonstracija upotrebe Python-a
●Kako početi sa učenjem Pythona

Na kraju vebinara, bićete spremani za dalje usavršavanje u ovoj oblasti i imaćete jasniju sliku o programskom jeziku Python.

Ova radionica je savršena prilika da istražite da li je ova oblast za vas i da li želite da se dalje usavršavate u njoj. Na kraju radionice, imaćete bolji uvid u svet programiranja i možda otkriti svoju novu strast u IT industriji.

Kome je namenjen ovaj vebinar?

Vebinar je namenjen svima koji se interesuju za svet programiranja i razmišljaju da li i oni mogu da započnu svoju IT karijeru.

Prijava na vebinar

Ne propustite ovu priliku da se bliže upoznate sa programskim jezikom Python i započnete svoju programersku karijeru. Prijavite se već danas i osigurajte svoje mesto na vebinaru!

Datum i vreme: 03.10 u 18.00
Trajanje: 60 min
Prijava: Prijavi se ovde

Predstojeći besplatni vebinar

10.10. Prvi koraci ka karijeri Web Developera: Besplatna HTML&CSS radionica - PRIJAVI SE

Pogledajte više