UĐI U SVET AUTOMATSKOG TESTIRANJA – Radionica koja ti otvara nova vrata u QA svetu!

Promo

20. 09. 2024. u 16:00

Coders Lab, međunarodna IT škola ove jeseni ogranizuje serijal besplatnih vebinara i radionica iz oblasti IT -a i analize.

Foto: Promo

Četvrta po redu je besplatna radionica posvećena automatskom testiranju softvera, namenjena svima koji već imaju iskustva u manuelnom testiranju ili su zainteresovani za QA (Quality Assurance) procese. Radionica će se održati 26. septembra 2024. godine, u 18h, i trajaće jedan sat.

Automatizujte svoj QA proces: Radionica za početnike 26.09. 18h. 

PRIJAVI SE

Šta je automatsko testiranje i zašto je važno?

Automatsko testiranje postalo je neizostavan deo QA procesa u savremenoj IT industriji. Dok manuelno testiranje ostaje važan deo provere softvera, automatsko testiranje pruža mogućnost brže i efikasnije detekcije grešaka, što omogućava testerima da se fokusiraju na složenije probleme i unaprede kvalitet proizvoda. 

Šta vas očekuje na radionici?

Radionica Coders Lab-a osmišljena je tako da vam pruži praktična znanja koja možete odmah primeniti u svakodnevnom radu. Tokom jednog sata, učesnici će imati priliku da se upoznaju sa sledećim temama:

    • Uvod u automatizaciju testiranja – šta je automatsko testiranje i kako se razlikuje od manuelnog.

    • Popularni alati za automatsko testiranje – pregledaćemo najčešće korišćene alate u industriji i njihove osnovne funkcionalnosti.

    • Praktični primeri – naučićete kako da primenite alate za automatsko testiranje na stvarnim softverskim aplikacijama i kako da pronađete i efikasno dokumentujete greške.

Ova radionica je savršen uvod u svet automatizacije testiranja za sve koji već imaju osnovno znanje o manuelnom testiranju, ali i za one koji žele da prošire svoje veštine u QA svetu. Polaznici će nakon radionice imati solidnu osnovu za dalje učenje i usavršavanje u ovoj brzo rastućoj oblasti.

Foto: Promo

 

Prilika za lični razvoj u IT industriji

Automatsko testiranje postaje sve važnija veština za sve QA stručnjake, ali i za one koji žele da uđu u IT sektor. Razumevanje kako funkcionišu alati i tehnike automatizacije može značajno unaprediti vaše pozicije na tržištu rada. 

Radionica je potpuno besplatna, a sve što je potrebno jeste da se prijavite na vreme. Učesnici će dobiti priliku da u interaktivnom okruženju uče od iskusnih predavača i dobiju odgovore na sva pitanja vezana za ovu temu.

Datum i vreme: 26.09. u 18.00

Trajanje: 60 min

Prijava: Prijavi se ovde

Predstojeći besplatni vebinar

03.10. Uvod u Python - žašto je Python idealan za početnike - PRIJAVI SE

Pogledajte više